מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאריות הריוןיעל05/10/2009
שלום
עברתי הפלה באמצעות כדורים בשבוע ה 6 להריון. לפני כחודש ימים. אתמול עברתי בדיקה ונראה כי נשארו שאריות פחות מ 1 ס"מ בתעלה ולא בתוך הרחם. הרופא נתן לי "דד ליין" לביצוע גרידה בעוד כשבוע. האם כדאי להמתין שהשאריות יצאו בצורה טבעית או לבצע גרידה?
האם הסיכון לזיהום במצב כזה גבוה?
המון תודה על התשובה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך רופא ?
ד''ר יואב פלד06/10/2009סמכי עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת תשובה????
יעל06/10/2009רופא הוא לא אלוהים. זאת לא תשובה שהייתי מצפה לקבל מרופא.
יש נושאים ששווה לקבל חוות דעת נוספת, אולי אתה היית עושה הרדמה מלאה מבלי למצמץ או לחשוב פעמיים, אבל אני אשמח להימנע מהתהליך הזה ולכן אני שואלת לחוות דעת נוספת! לכך נועד פורום רופאים. ולכן אם אין בידך תשובה טובה יותר שתוכל לעזור לי, חסוך מעצמך כל תגובה!
הביטחון שלך מעל לפופיק בעידן של היום אנחנו לא תמימים, יש המון רופאים שלא צריכים לשבת על הכסא שלהם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
