מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון צעירתמר06/10/2009
שלום!
מתנצלת מראש על ריבוי השאלות.
וסת אחרונה 21.8.09 .
בדיקת דם מ-21.9(4 ימי איחור): HCG-B Qualitative (B) 78 IU/L
יום לפני כן מס' שעות של דקירות בבטן התחתונה ללא דימום.
מ-21.9 ועד בדיקת הבטא שבוע לאחר מכן הפרשות ורודות כתומות לעיתים מהולות ב"שקוף" ולעיתים מרוכזות יותר(כמו דם חיוור) עם לחץ ממש עמום בבטן התחתונה.
ביצעתי שוב בטא ב-29.9, תוצאה מעל 1000 (קופ"ח מכבי).
מאז הפרשות מעטות חומות(שוקולד) לעיתים מרוכזות יותר לעיתים פחות-עם הפסקה של כמה שעות / יום, כל 3 ימים .
הייתי שלשום(4.10- שבוע 6+2) בUS ראשון. אצל רופא הנשים.
הפנה אותי לUS במכון מכבי בעוד שבוע(אהיה 7+3). בהפניה נכתב: "מצב כללי טוב, בטן רכה ללא גירוי צפקי, צוואר סגור הכתמה וגינלית חומה, רחם מוגדל כ-5-6 שבועות ללא ממצא טפולוגי חריג, TVS שק הריוני קטן תוך רחמי". והנחיות להמשך...
ובע"פ ציין שההפרשות מדאיגות, 50% הפלה, מנוחה מוחלטת בבית(ריתוק למיטה). (הוא לא ניסה לבדוק דופק לדעתו אין טעם עכשיו, הUS ארך משהו כמו 10 שניות מקס')
מסרתי לו שאני מאוד חרדה, לא פירט רק אמר לי פשוט לנוח. אני ובעלי יצאנו מאוד מתוסכלים, לדעתי זה היה יום רע שלו כי ציין שיתן הפניה ליעוץ גנטי+חומצה פולית מסוימת(פיתחתי באופן נדיר אלרגיה ל-5 מ"ג שמספקים במכבי)+ימי מחלה ולא נתן בכלל...
הייתי חייבת לציין את כל זה, כי שוב, לא קיבלתי למעשה שום מידע..
אני יודעת שהUS בשבוע הבא ייתן לי קצת יותר מידע, אשמח בינתיים לקבל קצת יותר אינפורמציה מכן, אני מאוד חרדה ולא מועיל להריון-
1. האם החוו"ד שציין בהפניה לUS תקינה? האם ייתכן שמדובר בהשתרשות או שיש מה לדאוג?...
לא אמר לי עד מתי עליי להיות במנוחה מוחלטת(אציין שאיני סובלת מכאבים). ובנוסף -
תוצאת בדיקת דם:
Blood Group+Rh A Rh Negative
לא להצלבה
Coombs Indirect Ab.scree NEGATIVE - מהי המשמעות?
2. האם עלי לבצע איזשהוא חיסון?(רופא הנשים אמר לפני הבדיקה ש"אם ייצא מינוס..." ושוב, לא ממש פירט)
3. האם זה מצריך ביקור דחוף אצל רופא/מוקד/מיון? חוששת מההמתנה לUS בשבוע הבא, ותור נוסף לרופא רק בסוף החודש.
המון תודה וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
תמר08/10/2009כרגע 6+6 נצפה שק הריון +שק חלמון ללא עובר.
יש מקום לאופטימיות?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מי שעשה הבדיקה
ד''ר יואב פלד09/10/2009מקצועי והמכשיר ברמה גבוהה אז
לצערי לא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)