הריון מחוץ לרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מחוץ לרחם
    שלי
    15/09/2007

שלום רב
    נקלטתי להריון לאחר 3 IVF ובשבוע השישי לצערי הרב גילו כי ההריון מחוץ לרחם בחצוצרה השמאלית. עברתי לפני שבוע ניתוח כריתת חצוצרה.
    האם זהו הניתוח הנחוץ כאשר ההריון מחוץ לרחם?
    יש לי כאבי בטן הדומים לכאבי מחזור דימום וחום גוף 37.3-37.5 כבר כמה ימים , האם זה תקין וסביר?
    לא נעים לי לפרט אבל נוצרה לי עצירות שגרמה לטחורים לראשונה בחיי ולכאבי בטן חזקים ביותר כתוצאה מכך (נראה לי שזה מה שגרם לכאב בטן), האם זה קשור לניתוח שעברתי?
    האם אני צריכה לעשות מעקב בטא וכמה זמן לאחר הניתוח יראו שינויים?
    מתי אני אמורה לקבל מחזור ואיך אני אזהה אותו לאור הדימום המתמשך? (אני רוצה לחזור לטיפולי IVF)
    תודה רבה וסליחה על השאלות המרובות.
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מחוץ לרחם

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר בני שכטר
    17/09/2007

שלום לך!
    אני מצטער לשמוע על כל הענין.
    בכל אופן הטיפול בכריתת חצוצרה הוא אחד מהטיפולים המקובלים במצב זה. כמו כן את צריכה לקבל הוראות מהרופא שניתח אותך לגבי הצורך במעקב אחר הורמון ההיריון אם בכלל.
    אם יש כאבים וחום כדאי לגשת לבדיקה.
    אין קשר בין מצב זה לטחורים לדעתי. אבל אם את סובלת מאד גשי לפרוקטולוג לבדיקה.
    בנוגע לחזרה לטיפולים את צריכה לשאול את הרופא שטיפל בך בטיפולי ה-IVF ולשאול מבחינתו מתי ניתן לחדש את הטיפולים.

לא הרבה תשובות, אבל אני מקווה שקיבלת הכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד

שלי
    17/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו