מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מחוץ לרחםשלי15/09/2007
שלום רב
נקלטתי להריון לאחר 3 IVF ובשבוע השישי לצערי הרב גילו כי ההריון מחוץ לרחם בחצוצרה השמאלית. עברתי לפני שבוע ניתוח כריתת חצוצרה.
האם זהו הניתוח הנחוץ כאשר ההריון מחוץ לרחם?
יש לי כאבי בטן הדומים לכאבי מחזור דימום וחום גוף 37.3-37.5 כבר כמה ימים , האם זה תקין וסביר?
לא נעים לי לפרט אבל נוצרה לי עצירות שגרמה לטחורים לראשונה בחיי ולכאבי בטן חזקים ביותר כתוצאה מכך (נראה לי שזה מה שגרם לכאב בטן), האם זה קשור לניתוח שעברתי?
האם אני צריכה לעשות מעקב בטא וכמה זמן לאחר הניתוח יראו שינויים?
מתי אני אמורה לקבל מחזור ואיך אני אזהה אותו לאור הדימום המתמשך? (אני רוצה לחזור לטיפולי IVF)
תודה רבה וסליחה על השאלות המרובות.
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר בני שכטר17/09/2007שלום לך!
אני מצטער לשמוע על כל הענין.
בכל אופן הטיפול בכריתת חצוצרה הוא אחד מהטיפולים המקובלים במצב זה. כמו כן את צריכה לקבל הוראות מהרופא שניתח אותך לגבי הצורך במעקב אחר הורמון ההיריון אם בכלל.
אם יש כאבים וחום כדאי לגשת לבדיקה.
אין קשר בין מצב זה לטחורים לדעתי. אבל אם את סובלת מאד גשי לפרוקטולוג לבדיקה.
בנוגע לחזרה לטיפולים את צריכה לשאול את הרופא שטיפל בך בטיפולי ה-IVF ולשאול מבחינתו מתי ניתן לחדש את הטיפולים.
לא הרבה תשובות, אבל אני מקווה שקיבלת הכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד
שלי17/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)