מעקב רופא בחודש תשיעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב רופא בחודש תשיעי
    לונה
    17/10/2009

אני בת 25, הריון ראשון, תקין עד כה. מסיימת שבוע 36.

רופאת הנשים שלי יצאה לשמירת הריון וכרגע אין לי רופא נשים ממש...
    עד כה ההריון היה מצויין. לא היו שום בעיות. הייתי במעקב אצל ד"ר בולדס, שגם ביצע לי את סקירת המערכות השנייה שהיתה תקינה לחלוטין. בדיקה אחרונה שביצעתי היתה אצלו בשבוע 34. להערכת משקל. גם תקינה לגמרי. הוא המליץ לבצע US מעקב אחרון כשבועיים לפני תאריך הלידה המשוער.
    פרט לכך לא אמר שיש צורך במעקב כלשהו.

קראתי בכמה מקומות שהחל משבוע 35 יש להגיע אל רופא הנשים למעקב כולל בדיקה פיזיקאלית אחת לשבוע. האם נכון הדבר? אני לא ממש רוצה להתחיל ללכת לרופא אחר עכשיו... אם אין ברירה אני אלך אבל האם אכן הכרחי ללכת למעקב אחת לשבוע אצל רופא הנשים בשלב ההריון שלי? ואם כן - למה בדיוק? אני לא יכולה להסתפק בתור לUS שיש לי אצל ד"ר בולדס היקר בעוד שבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב רופא בחודש תשיעי

הוספת תגובה

• חודש 9.

ד``ר איילון לחמן
    18/10/2009

ללונה שלום.
    המומלץ בחודש תשיעי הוא ביקורת אחת לשבוע כדי לעקוב אחר לחץ דם התפתחות ההריון וכו.תוכלי כמובן להתיעץ עם דר בולדס.אם תזכרי אנא מסרי לו דרישת שלום חמה ממני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לונה
    18/10/2009

תודה ד"ר. וכמובן שאמסור, בדיוק כמו בפעם שעברה שמסרתי ממך :-) והוא שמח מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו