חזרת בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרת בהיריון
    גלי
    19/10/2009

בוקר טוב,

אני בשבוע 21, אחרי IVF.
    שהיתי עם תינוקת שהיה חשד שיש לה חזרת ולכן ביקשתי שיעשו לי בדיקת נוגדנים בדם.
    התוצאות היו חלקיות (הקופה לא עשתה לי הכל..)
    MUMPS IgM - ‎ לא בוצע
    MUMPS IgG - חיובי
    מה זה אומר? ה MUMPS IgG?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרת בהיריון

הוספת תגובה

• IGG זה נוגדנים

לונה
    19/10/2009

IGG הם הנוגדנים למחלה. זה אומר שהגוף שלך הגיב להדבקות (או שקיבלת חיסון או שהיית חולה במחלה).

IGM חשוב כי הוא מעיד על מחלה נוכחית.

אם IGG חיובי וIGM שלילי - זה אומר שיש לך נוגדנים למחלה (ולכן לא תדבקי בה) אבל שאת לא חולה כרגע.

אם IGG חיובי וגם IGM חיובי - זה אומר שאת חולה כרגע במחלה והגוף שלך מפתח נוגדנים למחלה כדי שבעתיד לא תוכלי לחלות בה שוב.

חשוב שתדעי שחזרת היא אחת המחלות שמחסנים בחיסון המשולש (שהיום הפך למרובע בגלל אבעבועות רוח). החיסון בעבר נקרא MMR. את יכולה לבדוק בפנקס החיסונים האם את מחוסנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IGG

ד''ר דורון רוזן
    20/10/2009

מציין נוגדנים ישנים, כלומר שסביר שחלית בילדותך וא את למעשה מחוסנת כמעט בוודאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו