מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריוןפלוני19/10/2009
שלום.
אני וחברתי קיימנו יחסי מין לא מלאים לפני כחודש ובמהלך החודש האחרון קיימנו גם יחסי מין מלאים עם קונדום. בפעמים הראשונות אומנם לא קיימנו יחסי מין מלאים ולא הייתה חדירה אבל עשינו מאין "סקס יבש" רק ללא כל בגד מפריד כלומר, שפשןף של איבר המין שלי בדגדגן שלה.
בכל מקרה, קיימנו יחסי מין מספר פעםמים במהלך החודש האחרון מאז הווסת האחרון שלה כולם עם קונדום (הקונדום לא נקרע באף אחד מהם).
לפני כשבוע, ואפילו יום יותר או יומיים, חברתי הייתה אמורה לקבל מחזור אבל הדבר לא הגיע.
קניתי ערכה של 2 מקלוני בדיקת הריון והיא עשתה אותם בבוקר אחת אחרי השנייה (לא באותו שתן) ובשתיהן יצא תשובה שלילית. הבדיקה היא בדיקה שניתן להשתמש בה עוד לפני האיחור במחזור ואנחנו השתמשנו לאחר האיחור במחזור ביום יומיים.
חברה שלי עדיין לא קיבלה מחזור למרות שהיא אומרת שיש כמעט את כל הסימנים שלפני מחזור.
רציתי לדעת אם יש סיכוי שהיא בהריון אע"פ ששתי הבדיקות הראו תשובה שלילית.
ד"א - חשוב לציין שהמחזור שלה לא היה סדיר ממש מעולם מסיבות כאלו ואחרות והיו פעמים כשעוד הייתה בתולה שהיה חודש שלא קיבלה בו מחזור כלל!
האם יש מקום לדאגה או שאפשר לסמוך על הבדיקות???תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב לתגובה מאחד המומחים בבקשה???
פלוני22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)