בדיקת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון
    פלוני
    19/10/2009

שלום.
    אני וחברתי קיימנו יחסי מין לא מלאים לפני כחודש ובמהלך החודש האחרון קיימנו גם יחסי מין מלאים עם קונדום. בפעמים הראשונות אומנם לא קיימנו יחסי מין מלאים ולא הייתה חדירה אבל עשינו מאין "סקס יבש" רק ללא כל בגד מפריד כלומר, שפשןף של איבר המין שלי בדגדגן שלה.

בכל מקרה, קיימנו יחסי מין מספר פעםמים במהלך החודש האחרון מאז הווסת האחרון שלה כולם עם קונדום (הקונדום לא נקרע באף אחד מהם).

לפני כשבוע, ואפילו יום יותר או יומיים, חברתי הייתה אמורה לקבל מחזור אבל הדבר לא הגיע.
    קניתי ערכה של 2 מקלוני בדיקת הריון והיא עשתה אותם בבוקר אחת אחרי השנייה (לא באותו שתן) ובשתיהן יצא תשובה שלילית. הבדיקה היא בדיקה שניתן להשתמש בה עוד לפני האיחור במחזור ואנחנו השתמשנו לאחר האיחור במחזור ביום יומיים.

חברה שלי עדיין לא קיבלה מחזור למרות שהיא אומרת שיש כמעט את כל הסימנים שלפני מחזור.
    רציתי לדעת אם יש סיכוי שהיא בהריון אע"פ ששתי הבדיקות הראו תשובה שלילית.

ד"א - חשוב לציין שהמחזור שלה לא היה סדיר ממש מעולם מסיבות כאלו ואחרות והיו פעמים כשעוד הייתה בתולה שהיה חודש שלא קיבלה בו מחזור כלל!

האם יש מקום לדאגה או שאפשר לסמוך על הבדיקות???תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון

הוספת תגובה

• יש מצב לתגובה מאחד המומחים בבקשה???

פלוני
    22/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו