שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נתי
    19/10/2009

שלום רב ,
    קיבלתי תוצאות בדיקת דם BETA-HCG של 3 , מה זה אומר? האם זה נמוך מידי?
    בעיקרון יש לי כאבי בטן פה ושם, והמחזור שלי היה מאוד חלש ודליל ויש לי בחילות כל הזמן
    אשמח לדעת האם יש סיכוי להיריון חוץ רחמי ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

נתי
    19/10/2009

בהמשך לאותה הודעה עשיתי את בדיקת הדם היום ובדיוק היום כביכול הסתיים המחזור (החלש מאוד מאוד)האם יש קשר בין הדברים ובגלל זה קיבלתי תוצאה כזאת??אגב כאבי בטן המוזרים הם כבר כחודש ימים .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

נתי
    19/10/2009

בהמשך לאותה הודעה עשיתי את בדיקת הדם היום ובדיוק היום כביכול הסתיים המחזור (החלש מאוד מאוד)האם יש קשר בין הדברים ובגלל זה קיבלתי תוצאה כזאת??אגב כאבי בטן המוזרים הם כבר כחודש ימים .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחת ל 5 נחשב שלילי ברוב המעבדות

ד''ר דורון רוזן
    20/10/2009

מצטער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

נתי
    20/10/2009

היי תודה על התגובה ,
    אבל השאלה העיקרית שלי
    האם מתחת ל5 ומעל 2 יש איזשהו סיכון להיריון חוץ רחמי או להיריון לא תקין? ,ניסיתי לחפש בכל מקום מה אומרת התוצאה ולא קיבלתי חד משמעי שמתחת ל-5זה שלילי , אשמח לחיזוק על כך שלא יכול להיות היריון חוץ רחמי .
    תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו