מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריון לאחר הפלהטלי25/10/2009
שלום לפני כשלושה שבועות עברתי הפלה טבעית העובר היה בין 6 וחצי שבועות. היה לי דימום שנמשך כ 7 ימים ולאחר מכן הלכתי לבדיקת אולטרסאונד אצל טכנאית שאמרה שהכל נראה נקי.
אני ובעלי ידענו שרופאים ממליצים לחכות למחזור ורק אז לנסות להכנס אבל בכל זאת לא חיכנו יותר משבועים מיום ההפלה .קיימנו יחסים לא מוגנים בשבוע שעבר ומאז יש לי מידי פעם כאבים כמו של מחזור ובעיקר בצד ימין למטה( הכאבים האלו ממש מזכירים לי את ההריון הקודם כך בעצם גילתי שאני בהריון - שהלכתי לבדוק מזה הכאבים)
השאלה שלי מתי אני יכולה לבצע בדיקת הריון ?? הרי אני לא יכולה לדעת אם יש איחור במחזור...
אני נורא סקרנית ומקווה כבר להכנס להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פה אנשים שעונים הלוווווווווווו
טלי25/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הבטה עולה יפה את בהריון
ד''ר יואב פלד26/10/2009אם היא יורדת זה הבטה של ההריון שהסתיים
בכל מה את צריכה להיות במעקב רפואי ולבצע סונר ברגע שהבטה עולה מעל 2000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה סונר ?סליחה על הבורות...
טלי28/10/2009והאם רק בדיקת דם יכולה להיות חד משמעית עבורי.? או שאני יכולה לבצע גם בדיקת שתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסונר זה אולטרה סאונד
לונה28/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי אקנה האם הוא קשור להפלה .
טלי29/10/2009עשיתי בדיקת הריון אתמול שהראתה שלילי אז אני לא יודעת אולי אני בהריון מוקדם ואולי אני לא .
אבל מה שרציתי לשאול זה שכבר בתחילת השבוע התחלו לי פצעי אקנה והיום זה ממש התגבר האם יתכן ואלו שינויים הורמונילים שהגוף שלי עובר בעיקבות ההפלה.
יש לציין שהאקנה מרוכז בעיקר קרוב ללסת התחתונה ואף מיתחת לה. שידוע לי שסנטר ולסת הם איברים הורמונלים. יש לי גם על הלחיים.....והם ממש מציקים לי אני מרגישה ממש שהעור מגורה .... מה לעשות אם אני אפנה לרופא עור הוא יתן לי בטח ראקוטן והרי אסור להכנס להריון....והאם בכלל יש טעם לטפל או לחכות שזה יעבור מעצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)