בדיקת הריון לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון לאחר הפלה
    טלי
    25/10/2009

שלום לפני כשלושה שבועות עברתי הפלה טבעית העובר היה בין 6 וחצי שבועות. היה לי דימום שנמשך כ 7 ימים ולאחר מכן הלכתי לבדיקת אולטרסאונד אצל טכנאית שאמרה שהכל נראה נקי.
    אני ובעלי ידענו שרופאים ממליצים לחכות למחזור ורק אז לנסות להכנס אבל בכל זאת לא חיכנו יותר משבועים מיום ההפלה .קיימנו יחסים לא מוגנים בשבוע שעבר ומאז יש לי מידי פעם כאבים כמו של מחזור ובעיקר בצד ימין למטה( הכאבים האלו ממש מזכירים לי את ההריון הקודם כך בעצם גילתי שאני בהריון - שהלכתי לבדוק מזה הכאבים)
    השאלה שלי מתי אני יכולה לבצע בדיקת הריון ?? הרי אני לא יכולה לדעת אם יש איחור במחזור...
    אני נורא סקרנית ומקווה כבר להכנס להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון לאחר הפלה

הוספת תגובה

• יש פה אנשים שעונים הלוווווווווווו

טלי
    25/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הבטה עולה יפה את בהריון

ד''ר יואב פלד
    26/10/2009

אם היא יורדת זה הבטה של ההריון שהסתיים
    בכל מה את צריכה להיות במעקב רפואי ולבצע סונר ברגע שהבטה עולה מעל 2000

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה סונר ?סליחה על הבורות...

טלי
    28/10/2009

והאם רק בדיקת דם יכולה להיות חד משמעית עבורי.? או שאני יכולה לבצע גם בדיקת שתן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סונר זה אולטרה סאונד

לונה
    28/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אקנה האם הוא קשור להפלה .

טלי
    29/10/2009

עשיתי בדיקת הריון אתמול שהראתה שלילי אז אני לא יודעת אולי אני בהריון מוקדם ואולי אני לא .

אבל מה שרציתי לשאול זה שכבר בתחילת השבוע התחלו לי פצעי אקנה והיום זה ממש התגבר האם יתכן ואלו שינויים הורמונילים שהגוף שלי עובר בעיקבות ההפלה.
    יש לציין שהאקנה מרוכז בעיקר קרוב ללסת התחתונה ואף מיתחת לה. שידוע לי שסנטר ולסת הם איברים הורמונלים. יש לי גם על הלחיים.....והם ממש מציקים לי אני מרגישה ממש שהעור מגורה .... מה לעשות אם אני אפנה לרופא עור הוא יתן לי בטח ראקוטן והרי אסור להכנס להריון....והאם בכלל יש טעם לטפל או לחכות שזה יעבור מעצמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו