דלקת גרון בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון בתחילת הריון
    לירון
    27/10/2009

לפני כמה ימים חליתי בדלקת גרון מאוד חריפה וישר טופלתי באנטיביוטיקה בשם זאטו שלא עזרה לדלקת. היום נשלחתי למשטח גרון לבירור המשך (כי יש חשש ל סטרפטוקוקוס א) כאשר הרופא שלי ביקש לדעת אם אני בהריון. לאחר ביצוע בדיקת הריון ביתית הופתעתי לגלות שאני אכן בהריון. הרופא לאחר התלבטויות רבות החליט לתת לי בכל זאת תרופה אנטיביוטית בשם אריתרו – טבע שמכיל erythromycin ( אין לו פתרון אחר מכיוון שאני כנראה אלרגית לפניצילין).

לצערי הרב יצאתי בהרגשה שבכל זאת אני עלולה לסכן את ההריון הטרי טרי ולכן חשוב לי לקבל חוות דעת נוספת לגבי האנטיביוטיקה שאני אמורה לקחת במשך 10 ימים.

חשוב לציין שאני ממש בהתחלה (3 ימי איחור של הווסת) ורק מחר מתכוונת לבצע בדיקת דם לאישור ההריון.

שאלתי היא: האם התרופה מותרת בשלב זה(אם בכלל)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון בתחילת הריון

הוספת תגובה

• דלקת

ד``ר איילון לחמן
    27/10/2009

ללירון שלום.
    דלקת גרון שלא מטופלת יכולה להתפשט לריאות ולכל הגוף.ןלגרום חס וחלילה.לכן את חיבת להיות מטופלת.לגבי אריתרו לדעתי אין בעיה,אבל את מוזמנת להתקשר למשרד הבריאות, לטל 02-6243669.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש מודה לך על התגובה המהירה

לירון
    27/10/2009

:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו