מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרון בתחילת הריוןלירון27/10/2009
לפני כמה ימים חליתי בדלקת גרון מאוד חריפה וישר טופלתי באנטיביוטיקה בשם זאטו שלא עזרה לדלקת. היום נשלחתי למשטח גרון לבירור המשך (כי יש חשש ל סטרפטוקוקוס א) כאשר הרופא שלי ביקש לדעת אם אני בהריון. לאחר ביצוע בדיקת הריון ביתית הופתעתי לגלות שאני אכן בהריון. הרופא לאחר התלבטויות רבות החליט לתת לי בכל זאת תרופה אנטיביוטית בשם אריתרו – טבע שמכיל erythromycin ( אין לו פתרון אחר מכיוון שאני כנראה אלרגית לפניצילין).
לצערי הרב יצאתי בהרגשה שבכל זאת אני עלולה לסכן את ההריון הטרי טרי ולכן חשוב לי לקבל חוות דעת נוספת לגבי האנטיביוטיקה שאני אמורה לקחת במשך 10 ימים.
חשוב לציין שאני ממש בהתחלה (3 ימי איחור של הווסת) ורק מחר מתכוונת לבצע בדיקת דם לאישור ההריון.
שאלתי היא: האם התרופה מותרת בשלב זה(אם בכלל)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד``ר איילון לחמן27/10/2009ללירון שלום.
דלקת גרון שלא מטופלת יכולה להתפשט לריאות ולכל הגוף.ןלגרום חס וחלילה.לכן את חיבת להיות מטופלת.לגבי אריתרו לדעתי אין בעיה,אבל את מוזמנת להתקשר למשרד הבריאות, לטל 02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מודה לך על התגובה המהירה
לירון27/10/2009:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)