חודשים וחצי אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודשים וחצי אחרי לידה
    אלמונית
    31/10/2009

שלום,
    אני חודשים וחצי אחרי לידה .
    בלילות נרדמות לי כפות הידים ואני מתעוררת מזה , וזה קורה הרבה פעמים וגם כואבות לי הידים (שאף פעם לא היו חזקות במיוחד) ויש לי גם בכל תזוזה של הכתף "קנקים " , אני גם מניקה.
    רציתי לדעת אם זאת תופעה שחולפת או שיש לטפל בה, ואם כן למי, אורטופד או כירורג , והאם יכול להיות שיש קשר לזה ולזריקת אפידורל שלא היתה ממש מוצלחת אצלי ועל פי חוות דעת של מרדים נוסף נאמר לי שכנראה המרדים שנתן לי את האפידורל פגע לי בעצב בגב כי כאב לי נורא ואח"כ היו לי שטפי דם ובצקות.

אשמח לקבל תשובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודשים וחצי אחרי לידה

הוספת תגובה

• זה לא נראה קשור ללידה

ד''ר דורון רוזן
    01/11/2009

או לאפידורל. מציע שתפני לאורטופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת התעלה הקרפלית

שגית
    01/11/2009

זה קרה גם לי אחרי לידה. אצלי איבחנו את זה כתופעה שנקראת "תסמונת התעלה הקרפלית", והיא אופיינית בין היתר גם לנשים אחרי לידה. יש ניתוח שיכול לפתור את הבעיה. לי זה נראה היה קצת מרחיק לכת, העדפתי לחכות ותוך כמה חודשים זה באמת עבר מעצמו. זו תופעה מאד מציקה, אבל אפשר להתגבר עליה. מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו