מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירים כואביםעינב01/11/2009
אתמול בלילה הגעתי לב"יח עם צירים כל 5-6 דקות, מחיקה 70% ופתיחה 0
אמרו לי לחזור לבי"ח רק עם צירים כל 4 דקות
זהו כבר לילה שני ברציפות שאינני נרדמת עקב צירים, הלילה כל 6 דקות בינתיים
מה עלי לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובמהלך היום.
עינב01/11/2009במהלך היום צירים לא סדירים, כל חצי שעה, עשר דקות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חכם כבעל נסיון
אלמונית01/11/2009כאחת שעברה לידה לא מזמן, הייתי עם יומיים צירים ופתיחה של 1 ולידה שלישית, מכיוון שחשבתי שלידה שלישית היא לוקחת פחות זמן וגם בגלל שהיה לי צירים ומעט פתיחה הגעתי ופחדתי לחזור הביתה , למרות שהמליצו לי לחזור, בסופו של דבר קבלתי כל מני זרוזים שונים אבל כנראה שהייתי צריכה לחכות עוד כמה ימים, כי בסופו של דבר נתנו לי המון זרוז והיו לי צירים הרבה יותר כואבים ופתיחה לא הגיעה, לכן כדאי לך לחכות בבית ולא לעבור את מה שאני עברתי .
בהצלחה ולידה קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את בסוף ההריון
ד''ר דורון רוזן01/11/2009ואין מדןובר בחשש ללידה מוקדמת העיצה שקיבלת מצוינת. לעיתים שלב הצירים הלךא סדיקרים נמשך מספר ימים במיוחד בלידה ראשונה ויש לנסות ולהיות סבלניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)