צירים כואבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים כואבים
    עינב
    01/11/2009

אתמול בלילה הגעתי לב"יח עם צירים כל 5-6 דקות, מחיקה 70% ופתיחה 0
    אמרו לי לחזור לבי"ח רק עם צירים כל 4 דקות
    זהו כבר לילה שני ברציפות שאינני נרדמת עקב צירים, הלילה כל 6 דקות בינתיים
    מה עלי לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים כואבים

הוספת תגובה

• ובמהלך היום.

עינב
    01/11/2009

במהלך היום צירים לא סדירים, כל חצי שעה, עשר דקות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חכם כבעל נסיון

אלמונית
    01/11/2009

כאחת שעברה לידה לא מזמן, הייתי עם יומיים צירים ופתיחה של 1 ולידה שלישית, מכיוון שחשבתי שלידה שלישית היא לוקחת פחות זמן וגם בגלל שהיה לי צירים ומעט פתיחה הגעתי ופחדתי לחזור הביתה , למרות שהמליצו לי לחזור, בסופו של דבר קבלתי כל מני זרוזים שונים אבל כנראה שהייתי צריכה לחכות עוד כמה ימים, כי בסופו של דבר נתנו לי המון זרוז והיו לי צירים הרבה יותר כואבים ופתיחה לא הגיעה, לכן כדאי לך לחכות בבית ולא לעבור את מה שאני עברתי .

בהצלחה ולידה קלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את בסוף ההריון

ד''ר דורון רוזן
    01/11/2009

ואין מדןובר בחשש ללידה מוקדמת העיצה שקיבלת מצוינת. לעיתים שלב הצירים הלךא סדיקרים נמשך מספר ימים במיוחד בלידה ראשונה ויש לנסות ולהיות סבלניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו