טייני בייבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טייני בייבי
    דניאל
    02/11/2009

אז ככה,בת 29
    אני בשבוע 29+4 בהריון ראשון והייתי אצל הרופאה והיא מדדה לי את הבטן עם סרט מדידה (אני לא גרה בארץ) לפי המדידה היא אמרה לי שהתינוקת רק 28 ס"מ ושזה יחסית אומר שהיא קטנה,היא לא אמרה אם זה טוב ,רע,או שיש לעשות משהו עם זה,קצת לא הבנתי מה הכוונה ואני קצת מודאגת כי בכל מקום שבדקתי באינטרנט ראיתי שבשבוע הזה היא אמורה להיות בערך 38 ס"מ.אז ההפרש הוא גדול ושאלתי היא מה עושים ואם ללכת לבדיקה מסויימת או לפחות מה דעתך בנושא ואם יש מקום לדאגה.עוד היא רשמה לי בטופס שאולי יכול לעזור לך לפענח מה המשמעות של זה:
    rel to brim/engagement- 6
    גם פה אין לי מושג מה זה אומר מבחינת האורך וההתאמה לגיל.אולי חשוב לציין שגם אני יש לי מבנה גוף די קטן.
    תודה רבה רבה על העזרה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טייני בייבי

הוספת תגובה

• עובר.

ד``ר איילון לחמן
    03/11/2009

לדניאל שלום.
    המלצתי לבצע בדיקת US כדי למדוד בצורה יותר מדויקת את גודל העובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

דניאל
    03/11/2009

תודה רבה אבל או קיי ונניח וזאת התשובה גם מהאולטרסאונד,אז מה זה אומר? האם זה בעייתי? מה אפשר לעשות במצב כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו