איחוי חתך קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחוי חתך קיסרי
    אילי
    03/11/2009

שלום רב
    לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח קיסרי
    כעבור עשרה ימים הוציאו לי את הסיכות והחלק האמצעי של הפתח לא התאחה. נוצרה סרומה שנוקתה ומאז אני מטופלת בסילברסל וחבישות. הפתח הוא באורך שני ס"מ ועומקו בערך גם שני ס"מ.
    מה הפתרון הכי טוב, האם בגלל הסילברסל בפנים הפצע לא יתאחה? ומתי הוא יתאחה, אם בכלל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחוי חתך קיסרי

הוספת תגובה

• לא רופאה, אך חוויתי בדיוק את זה

חסוי
    03/11/2009

אני לא רופאה, אך מרשה לעצמי לנסות לענות לך מנקודת מבט של מישהי שחוותה בדיוק את מה שאת מתארת. אצלי היה אותו סיפור, ובמשך כחודש "רצתי לבית החולים" וחבשו לי כל יומיים בדיוק כפי שאת מתארת.......זה לוקח זמן, ואף חששתי שלא "ייסגר" ושימשיך להפריש....שהרי יש תחבושת "בתוך הגוף" בפתח........כיום אני כ-7 חודשים לאחר הניתוח, ורוצה לציין שכבר מזמן מזמן זה נסגר מעצמו (לוקח כחודשיים אולי קצת יותר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך, מעודד

אילי
    04/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לגבי צלקת

אילי
    04/11/2009

האם במקום שלא התאחה הצלקת נראית שונה?
    יש משהו שכדאי למרוח עליה אחרי שהיא מתאחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הצלקת

חסוי
    06/11/2009

אצלי יש צלקת של ניתוח קיסרי, ובמקום שפתחו (כדי להוציא את המוגלה שנוצרה עקב הזיהום בתפר) היא טיפה עקומה.....נראה כמו תפר של ניתוח קיסרי רגיל, שטיפטיפונת פחות "יפה"., לא הבדל גדול ......לגבי משחה - לי לא אמרו בבית חולים על דבר כזה......להיפך, אמרו לי לתת לזה "לנשום" .......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת.

ד``ר איילון לחמן
    05/11/2009

לאילי שלום.
    נתחיל מברכות ללידה.לגבי הצלקת היא תתרפא .מטרת הסילברסל היא למנוע זיהום ולעודד ריפוי מהיר. אם אין כאבים מיוחדים או סימפטומים אחרים,עברי לשגרת יומך.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו