בחילות איומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות איומות
    שאלה
    16/11/2009

שלום רב

שבוע 7 וסובלת מחילות איומות במהלך כל היום . מהבוקר ועד הערב אפילו בלילה לא מסוגל לישון בגלל בתחושה הנוראית הזאת.

ניסיתי הכל ושוב דבר לא עוזר ,זה פשוט לא עוזב אותי ואני לא מסוגלת לתפקד אני אפילו לא מסוגלת לעבוד.

מה עושים? האם יש תרופה הומופטית ממולצת לנשים בהריון שיוציא אותי מהדבר הנוראי הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות איומות

הוספת תגובה

• המלצה מהריונית שמבינה מה את עוברת

שוהם
    16/11/2009

היי, אמנם אני לא רופאה, אך אני לקראת סיום ההריון (שבוע 38 בשעה טובה)- ועברתי בדיוק מה שאת מתארת בהתחלה.
    אמליץ לך על כמה דברים שאולי יעזרו:
    1. כדורי ג'ינג'ר טבעיים. ניתן להשיגם בבתי המרקחת/בתי הטבע. זה קצת עזר לי.
    2. על הבוקר, ממש איך שאת מתעוררת, לאכול פרוסת לחם קלוי, בלי למרוח עליה כלום. זה סותם לכמה שעות את הבחילה.
    3. אילו כדורים את לוקחת? אני בתחילת ההריון קיבלתי כדורים שמשלבים ברזל וחומצה פולית- שהיו אחראים חלקית לבחילות הנוראיות שהרגשתי. הרופא החליף לי אותם, והמצב מעט השתפר.
    אם זה מנחם אותך, אני הייתי מקרה קשה מאוד של בחילות הריון (בהשוואה לחברותיי ואחיותיי), וזה עבר כליל בשבוע 20 לערך.
    שיהיה לך הריון קל, עגול ותקין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות איומות

שאלה
    16/11/2009

שוהם שלום!

תודה רבה על העצה והעידוד זה באמת מחזק ומעודד

אני כרגע נוטלת רק חומצה פולית עד להוראה חדשה מהרופא שאבקר אצלו שוב בשבוע הבא .

שוב תודה על היעוץ

ותיהיה לידה קלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו