3 שאלות דחופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שאלות דחופות
    מ
    18/11/2009

שלום רב, שמי מורן בת 25 הריון ראשון עובר אחד נמצאת כיום בשבוע 32 + יומיים לפני כשבוע (שבוע 31 הייתי) הייתי אצל רופא הנשים שלי בבדיקה ובעקבות צירים מודמים שהיו לי בשבוע 25 ובשבוע 27 הוא עשה לי בדיקה וגנאלית. בבדיקה התגלה כי אורך צוואר הרחם שלי 28 מ"מ והרופא אמר שזה קצר, בנוסף ביצע גם הערכת משקל ויצא 1590 ק"ג. ברצוני בבקשה לדעת כמה דברים: 1. מה משמעות אורך צוואר רחם קצר ועד כמה לא טוב הנתון הקיים אצלי (28 מ"מ)? 2. האם הערכת משקל תקינה לשבוע הנוכחי שהייתי (שבוע 31 שוקל 1590)? והאם יש אפשרות להעריך פחות או יותר כמה יוולד התינוק? 3. במידה ויש לחצים בבטן תחתונה בזמן הליכה, שכיבה, עמידה וישיבהלאורך זמן ובנוסף קוצר נשימה ואורך צוואר רחם קצר ולחצים על העצם מתחת לבטן האם יש אפשרות במצב כזה לקבל שמירת הריון ע"י רופא הנשים? בתודה מראש, מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שאלות דחופות

הוספת תגובה

• עונים פה בדרך כלל על שאלות????

מ
    19/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו