הריון מחוץ לרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מחוץ לרחם
    שלי
    24/09/2007

אחרי 3 IVF נקלטתי להריון אשר לצערי בשבוע שבין 5-6 גילו כי ההריון מחוץ לרחם (על חצוצרה שמאל) ולכן עברתי לפני שבועיים כריתת חצוצרה. מאז היו לי כאבי בטן חזקים, ועד היום יש חום שמלווה אותי בין 37.0- 37.5 , אתמול עשיתי בדיקות דם והבטא ירדה ל 11,
    האם החום נובע מהורמון ההריון? אם לא אז ממה יכול להיות (בדיקות דם ספירה ובדיקת שתן תקינות)
    האם יתכן כאבי בטן עזים בבטן התחתונה בזמן פעילות מעיים?
    האם נורמלי שימשיכו כאבי בטן לסירוגין במשך היום?
    מתי אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית אם בכלל? והאם מותר לקיים מגע מיני?
    תודה רבה וסליחה על השאלות המרובות
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מחוץ לרחם

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך, תהיה חזקה

מיכל
    24/09/2007

אני מאחלת לך המון בהצלחה, בסוף זה יצליח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    24/09/2007

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, כדאי להציג הודעה זו גם בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=42 id=link]פריון פוריות הפריה חוץ גופית[/a].

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצריך בדיקה

ד''ר בני שכטר
    24/09/2007

בלי קשר לגורם, כל אישה (או גבר) שסובלים מכאבים חזקים וחום לאחר ניתוח זקוקים לבדיקה בהקדם בכדי לשלול דלקות או סיבוכים תוך בטניים כתוצאה מהניתוח.
    את כל התשובות לשאלות ששאלת ניתן לתת בודאות רק לאחר בדיקה מקפת שתאבחן ממה את סובלת כעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו