מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מחוץ לרחםשלי24/09/2007
אחרי 3 IVF נקלטתי להריון אשר לצערי בשבוע שבין 5-6 גילו כי ההריון מחוץ לרחם (על חצוצרה שמאל) ולכן עברתי לפני שבועיים כריתת חצוצרה. מאז היו לי כאבי בטן חזקים, ועד היום יש חום שמלווה אותי בין 37.0- 37.5 , אתמול עשיתי בדיקות דם והבטא ירדה ל 11,
האם החום נובע מהורמון ההריון? אם לא אז ממה יכול להיות (בדיקות דם ספירה ובדיקת שתן תקינות)
האם יתכן כאבי בטן עזים בבטן התחתונה בזמן פעילות מעיים?
האם נורמלי שימשיכו כאבי בטן לסירוגין במשך היום?
מתי אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית אם בכלל? והאם מותר לקיים מגע מיני?
תודה רבה וסליחה על השאלות המרובות
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לך, תהיה חזקה
מיכל24/09/2007אני מאחלת לך המון בהצלחה, בסוף זה יצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK24/09/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, כדאי להציג הודעה זו גם בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=42 id=link]פריון פוריות הפריה חוץ גופית[/a].
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצריך בדיקה
ד''ר בני שכטר24/09/2007בלי קשר לגורם, כל אישה (או גבר) שסובלים מכאבים חזקים וחום לאחר ניתוח זקוקים לבדיקה בהקדם בכדי לשלול דלקות או סיבוכים תוך בטניים כתוצאה מהניתוח.
את כל התשובות לשאלות ששאלת ניתן לתת בודאות רק לאחר בדיקה מקפת שתאבחן ממה את סובלת כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)