תאומים-מונוכוריאני מונואמניוטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים-מונוכוריאני מונואמניוטי
    המודאגת
    27/11/2009

שלום!
    שאלתי ככה אני הריון שבוע 8 עם תאומים מונוכוריאני מונומניוטי כרגע אין מחציה כלום הרופא שלי עשה הכול שחור ישר אמר צריך לעשות הפלה כי יש לי גם מסביב לשק הריון מטומה מלווה בקצת
    דימום אבל יש דופק לשניהם הכול בסדר וישר אמר הפלה לא ראה שמשהו לא בסדר שלח אותי לחוות דעת נוספת מה דעתך על המקרה הרי זה קיים, אני לא יחידה בעולם וזה לא מקרה חריג שאישה ילדה תאומים זהים למה לעשות ככה הכול שחור במקום קצת לשמח? ביחוד שלא ראו כרגע דבר והכול כרגע בסדר למה לחשוב על הפלה?
    מה דעתך על הנושא הרי יש סיכון גם בהריון רגיל ואני מודעת לזה שאצלי הסיוכי גבוה יותר אבל למה ישר לשלול עם הסף??????????
    מחכה לתשובה דחופה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במצב דומה

כנ"ל
    28/11/2009

שלום לך מהמקרה האישי שלי היתי באותו מצב כמוך לא ראו שקים נפרדים והרופא שלי השתמש באותם המונחים כמו אצלך. לא ויתרתי וחיכיתי עוד קצת ועשיתי שוב אולטראסאונד בבית חולים ושם ברוך השם ראו שני שקים והכל היה בסדר .אני מציעה לך לא לקפוץ למסקנות ולנסות אפילו לבקש לעשות בדיקה בבית חולים או אצל רופא פרטי .לפעמים הכי קל לקפוץ למסקנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המודאגת

המודאגת
    28/11/2009

קודם כול המון תודה על התשובה מאוד עודדת אותי אפשר לדעת איזה בית חולים היית ?
    או רופא טוב שאת ממליצה אליו......
    יש לי ביום שלשי שוב בדיקה אצל מומחה מקוה שהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו