כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון
    28/11/2009

הפסקתי לקחת גלולות לפני שבוע, אחרי 9 שנים שבהן לקחתי. לפני כן היה לי מחזור "סדיר"- כל 5 חודשים. ברור לי שזה היה בצעירותי- לפני גיל 16, אך לפני 3 שנים הפסקתי מהגלולות למשך 3 חודשים והמחזור עדיין לא הגיע- כצפוי... אז פשוט חזרתי לקחת.
    עכשיו אני מעוניינת להיכנס להריון ורוצה לשאול מה לעשות במקרה שעדיין המחזור רק כל 5 חודשים. מתי עליי להניח שהביוץ מתרחש??
    תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון

הוספת תגובה

• גם אני לאחר שהפסקתי לקחת לא קיבלתי

שרון
    29/11/2009

עשיתי בדיקת שתן ביתית לבדוק שאני לא בהריון לאחר 3 ימים של איחור והיא יצאה שלילית
    הלכתי לרופא, הוא נתן לי כדורים לזרז את המחזור וביקש שאעשה בדיקת דם לשלילת הריון "רק ליתר בטחון" והתברר שאני כן בהריון !!!
    אז אל תמהרי לחזור ולקחת את הגלולות אם לא בדקת בטוח שאת לא בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהו, שאני לא אחזור לקחת...

29/11/2009

כי אני רוצה הריון, רק השאלה החשובה היא בנוגע למחזור הלא סדיר. כי במצב זה קשה לדעת מתי הביוץ מתרחש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו