מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירים מוקדמים בשבוע 14טל29/11/2009
שלום רב,
ביום שבת הרגשתי מן התכווצויות בבטן, חשבתי שיש לי וירוס. לאחר מכן הגיע חום ותחושה כללית רעה, חשבתי שיש לי שפעת. ביום ראשון כבר חשתי טוב יותר. אך מאז יש לי תחושה מוזרה, מן כאבים בגב התחתון ובבטן התחתונה. הכאבים לא חזקים אך באים והולכים.
יש לי היסטוריה של צירים מוקדמים בהריון שעבר משבוע 23 ועד שבוע 38 שבסופו בוצע קיסרי ונולד תינוק בריא. האם יתכן שיש לי צירים כבר בשבוע 14. ???
האם יתכן החום שהיה יכול להיות קשור לזה? מה עליי לעשות?
האם בדיקת מוניטור תוכל לאשר או לשלול קיומם של צירים מוקדמים כבר בשבוע 14.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים
ד``ר איילון לחמן01/12/2009לטל שלום.
מה פשוט יותר מאשר ל]פנות לרופאך להיבדק ולקבל כל התשובות. לא להזניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה שאלות ללא תשובות
טל01/12/2009היי,
כמובן שהייתי אצל הרופא שלי אבל נאמר לי שכנראה אין צירים בשבוע כל כך מוקדם
לי עדיין יש את אותן תחושות של כיווץ מהגב אל הבטן כל 2 דקות בערך.
מדדו לי את הצוואר ואמרו שנראה.
אז השאלה שלי היא.
האם אפשר לטפל בשלב זה? האם צריך לטפל?
במוניטור לא ראו צירים הרופא אמר שיכול להיות שזה מוקדם מדיי לראות.
חסרות לי תשובות , בעיקר לגביי מה לעשות?
להמשיך רגיל עם ההתכווצויות?
אשמח לתשובה כמה שיותר מהר!!!. אני מאוד לחוצה!למרות שיש גם רופאים ללכת אליהם
לכולנו יש רופא באיזה מקום.
בברכה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)