מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדתי!לונה07/12/2009
אחרי 40 שבועות בהן שאלתי ושאלתי, סוף סוף ילדתי:-) אז ראשית ברצוני להודות לרופאים המקסימים בפורום שענו על כל שאלה במקצועיות ובמהירות.
בסופו של דבר ילדתי בניתוח קיסרי אלקטיבי עקב סוכרת הריון בסימן שאלה. התינוק נולד במשקל של 4 ק"ג עם היפוגליקמיה קלה שחלפה לאחר יומיים.
ברצוני לשאול כמה זמן לאחר הלידה (בקיסרי) ניתן לקיים יחסי מין?
בנוסף, כמה זמן נורמלי שיהיה דימום? כעת עברו כבר 3 שבועות ואני עדיין מדממת. אך הרבה הרבה פחות.
ברצוני לציין שאני לא מניקה.
מתי מומלץ להבדק אצל רופא נשים? והאם בגלל הסוכרת יש בדיקות שכדי שאבצע אני? או התינוק?
מתי אוכל להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון שוב? (הרמונט)
תודה רבה!!! כמו תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדתי.
ד``ר איילון לחמן07/12/2009ללונה שלום.
אין מגבלה רפואית בקיום יחסים לאחר ניתוח.אם את מרגישה נוח עם זה.גם הגיע בהחלט הזמן שתגשי להיבדק אצל רופאך ובמביל גם ילדך לאחר הסכרת ההריונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)