מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- INTEGRATED TEST - תוצאה לא תקינהשני09/12/2009
שלום רב,
להלן תוצאות הבדיקות של INTEGRATED TEST:
PAPP - A - 1.55 MIU/ML 0.45 MOM
AEP27.7 IU/ML 0.69 MOM
HCG 54.7IU/ML 1.66 MOM
UE3 0.76 NG/ML 0.75 MOM
INHIBIN-A 412 PG/ML 2.23 MOM
NT 1.0 MM 0.78 MOM
לפי הגיל ו - 6 הבדיקות - 1:220.
ברצוני לשאול כיצד ייתכן כי כאשר בדיקות השקיפות העורפית וסקירת המערכות המוקדמת הנן תקינות ואילו תשובה של INTEGRATED TEST כל כך לא טובה.
אני מאוד מתוסכלת ובוכה ללא הרף.
תשובה זו התקבלה אתמול (08.12) שכן מיד קבעתי תור לדיקור מי שפיר כבר למחר אצל פרופ' ליפיץ.
אני פונה אליך לצורך הסבר ומשמעות התשובות שכן עדיין לא קיבלתי הסבר רפואי. אשמח מאוד לעזרתך בבירור הנושא שכן אני מרגישה תסכול עז ופחד נוראי מהמשך הריון זה שכן ציפיתי לו כל כך.
יש לציין כי לי ולבעלי לא קיימת היסטוריה רפואית של תסמונת דאון או מומים אחרים במשפחתנו.
האם גורלי כבר נחרץ או שמא ניתן עדיין לקוות להריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות.
ד``ר איילון לחמן10/12/2009לשני שלום.
לא ציינת מה גילך.בכל מקרה על פי התוצאות ,99.5% שההריון תקין.ורק סיכוי של 0.5% שהוא פגוע. אז מה הלחץ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
שני10/12/2009ד"ר לחמן.
תחילה, תודה רבה על תגובתך.
שנית גילי הנו 27.
לא הבנתי את תשובתך הטוענת כי רק 0.5% להריון לא תקין.
כלומר לפי הבדיקה הכוללת היחס הוא 1:220 זהו יחס מאוד מאוד נמוך
שכן בדר"כ היחס הרבה יותר גבוה - מה שמעיד שעל כל 219 הריונות - הריון 1 אינו תקין.
בכל מקרה אני מוזמנת היום בערב לדיקור מי שפיר.
אך אני אשמח אם רק תסביר לי כיצד חישבת 0.5% להריון לא תקין שכן במידה וכך אולי כדאי בכלל לוותר על דיקור מי השפיר.
שוב תודה, שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
שני10/12/2009בנוסף, לפי סל הבריאות כאשר היחס הנו נמוך מ - 360
הבדיקה לדיקור מי שפיר הנה ללא תשלום שכן מוכיחה עד כמה
היא נחוצה לתוצאה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה הבנתי את החישוב של 0.5%
שני10/12/2009סליחה על הטרטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)