מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפוך חיצוניקלרה22/12/2009
שלום רב,
אני בשבוע 34 והעובר עדיין במצג עכוז.
שמעתי על ד"ר קנטי שמבצע היפוך חיצוני בבי"ח מאיר.
ברצוני לשאול האם הוא מומלץ בתחום, מהם הסיכונים הכרוכים בהיפוך חיצוני ובאיזו הסתברות זה יכול להגיע לקיסרי בחירום או לסכן את העובר?
תודה,
קלרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוך - מקפיצה את השאלה
קלרה27/12/2009שלום רב,
מהם הסיכונים הכרוכים בהיפוך חיצוני?
האם ד"ר קנטי מומלץ בתחום?
תודה,
קלרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפוך
לילך07/01/2010שלום,
לי הייתה את אותה בעיה, העובר שלי היה במצג עכוז בשבוע 30, לאחר מכן בשבוע 33 התהפך למצג ראש תקין, לאחר מכן שוב התהפך בשבוע 36למצג עכוז וכעת שאני בשבוע 39.1 הוא שוב במצג ראש והכל תקין. אני לא חושבת שזה נורמלי כ"כ במיוחד שיש לי סכרת הריונית והעובר גדול מהממוצע, אבל אולי כדאי לך לחכות עם ההיפוך ולראות אם העובר התהפך לבדו. בכל אופן שמעתי שהיפוך חיצוני מאוד לא נעים (כואב) השרירים של הבטן צרכים להיות מאוד רפויים והעובר עלול להסתבך עם חבל הטבור, אני ויתרתי מראש על היפוך וכבר העדפתי ניתוח קיסרי, עד שהעובר התהפך מעצמו. כששאלתי את הרופאה שלי אם מצבים כאלה של התהפכות עצמית בשבוע מאוחר זה נורמלי היא ענתה שהכל אפשרי... פשוט אי אפשר להסביר את זה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסינו היפוך והגענו לקיסרי-לא מומלץ!
הילה08/01/2010הי ,
בהריוני הראשון בתי היתה במצג עכוז. הזמינו אותי להיפוך ב"ליס" בשבוע 38, אך בתחילת ההיפך העוברית נכנסה כבר למצוקה והבהילו אותי לקיסרי דחוף. אני ממש לא ממליצה לקחת צ'אנסים במקרים כאלה ופשוט להזמין קיסרי מראש. זה יכול להגמר לא טוב...
אצלנו הכל הסתיים בטוב ונולדה תינוקת מדהימה שהיום היא בת 9.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפוך הינו בטוח ומומלץ
ד''ר יואב פלד08/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)