טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היום הייתי בסקירת מערכות מאוחרת ויש ממצא שממש מדאיג אותי. יש א סימטריה בחדרי המוח. חדר מוח ימני 7 מ"מ חדר מוח שמאלי 8.6 מ"מ. בדיקות חלבון עוברי,שקיפות עורפית וסקירה מוקדמת תקינות!. הרופא שביצע הבדיקה אמר שזה לא משהו משמעותי ,אבל בכל זאת המליץ לי על ייעוץ גנטי,אקו לב עוברי וסקירה מכוונת של המוח בעוד חודש. אני מודאגת נורא יש מישהו שיכול להרגיע אותי? ודרך אגב מדובר בעובר זכר. אודה לכל מי שיוכל לענות לפנייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד