ברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל
    דידי
    29/12/2009

בס"ד

שלום לכם,

אני שבוע 28 כרגע , בת 32 .
    רקע בריאותי:
    יש לי את הAPLA סינדרום שנימצאה אצלי בבדיקות דם לפני מס' שנים.
    בהריונות אני מזריקה קלקסן 40 ונוטלת אספירין 100 .
    אני גם הומוזיגוטית (נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג)
    יש לי תת פעילות של בלוטת התריס בדר:כ אבל מאוזנת מתחילת ההריון 2.43 נוטלת היטרוקסין

לפני מס' ימים עשיתי בדיקת דם וספירת דם בעקבות חולשה שיש לי שגם באה לידי ביטוי בסחרחורות ורצון לישון במשך היום.
    וראיתי שההמוגלובין שלי הוא 11 .
    אני בולעת פריפול (ברזל) אבל לפי איך שזה ניראה זה לא מעלה לי מי יודע מה את הברזל בצורה כ"כ משמעותית.
    וחשבתי אם ניתן לעשות עוד משהו בעניין העלאת הברזל בדם.
    מבחינת תזונה אוכלת מגוון, בשר ביצים עדשים פירות ירקות.. מה עוד נותר לעשות בנידון..?! ..:)
    גם ראיתי שכדוריות הדם הלבנות שלי הם מעל הנורמה (בדר"כ ערך כדוריות דם הלבנות גבוה כאשר הגוף מתמודד עם דלקות או מחלה ..הלא כך ?!...).. זה קצת מדאיג אותי
    אודה לתשובתכם
    דידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברזל

הוספת תגובה

• דילגתם עליי..

דידי
    06/01/2010

בס"ד

שלום לכם,

אני שבוע 28 כרגע , בת 32 .
    רקע בריאותי:
    יש לי את הAPLA סינדרום שנימצאה אצלי בבדיקות דם לפני מס' שנים.
    בהריונות אני מזריקה קלקסן 40 ונוטלת אספירין 100 .
    אני גם הומוזיגוטית (נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג)
    יש לי תת פעילות של בלוטת התריס בדר:כ אבל מאוזנת מתחילת ההריון 2.43 נוטלת היטרוקסין

לפני מס' ימים עשיתי בדיקת דם וספירת דם בעקבות חולשה שיש לי שגם באה לידי ביטוי בסחרחורות ורצון לישון במשך היום.
    וראיתי שההמוגלובין שלי הוא 11 .
    אני בולעת פריפול (ברזל) אבל לפי איך שזה ניראה זה לא מעלה לי מי יודע מה את הברזל בצורה כ"כ משמעותית.
    וחשבתי אם ניתן לעשות עוד משהו בעניין העלאת הברזל בדם.
    מבחינת תזונה אוכלת מגוון, בשר ביצים עדשים פירות ירקות.. מה עוד נותר לעשות בנידון..?! ..:)
    גם ראיתי שכדוריות הדם הלבנות שלי הם מעל הנורמה (בדר"כ ערך כדוריות דם הלבנות גבוה כאשר הגוף מתמודד עם דלקות או מחלה ..הלא כך ?!...).. זה קצת מדאיג אותי
    אודה לתשובתכם
    דידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל.

ד``ר איילון לחמן
    07/01/2010

לדידי שלום.
    מבחינת הברזל כדאי לקחת שני כדורים ליום.נושא הכדוריות הלבנות נובע מכך שההריון הוא בעצם מצב דלקתי משום שהעובר,שחציו כמובן של בן זוגך,הינו גוף זר בגופך.לכן הגוף מגיב כך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו