מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבקשתך, ד"ר, להלן תוצאות הבדיקהנירה29/12/2009
מדובר בבדיקה שעשו לי לאחר שנודע לי שאני בהריון. התחלתי שבוע חמישי היום. עשו לי בדיקת דם ובדיקת שתן. אם אני לא טועה, זה גם היה סטיק וגם מקלון...
הנה התוצאה המלאה, לבקשתך:
GLUCOSE - U STRIP = NORMAL
BILIRUBIN- U STRIP = NEG
KETONES- U STRIP = NEG
SPECIFIC GRAV-U STRI = 1.035
PH- U STRIP = 5.5
PROTEIN- U STRIP = 20
UROBILINOGEN-U STRIP = NORMAL
ERYTHROCYTES-U STRIP = 10
NITRITE- U STRIP = NEG
LEUCOCYTES - U STRIP = NEG
אשמח לשמוע את תשובתך, שכן יש חריגה בתוצאה של ה-1.035 ואשמח לשמוע אם זה בסדר ומה זה אומר... תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד``ר אריה לידור29/12/2009כפי ששערתי המדובר בבדיקת שתן במקלון (סטיק) לגבי התוצאה הנ"ל המדובר במשקל הסגולי של השתן כפי שנמדד בדגימה שמסרת. לרוב תוצאה זו מצביעה על "שתן מרוכז" כלומר על חסר במרכיב הנוזלי של השתן -דבר שאפשר להתגבר עליו בקלות על ידי הגברת שתיה ולכן הפחתת ריכוזיותו
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)