לרופא שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופא שלום
    שרונה
    29/12/2009

רציתי לברר אני מתחילה שבוע 29 ביום חמישי והיום הייתי אצל הרופא בגלל שהיו לי כאבים למטה עכשיו לפני שבועיים הצוואר הרחם היה 24 ס"מ והיום זה 18 ס"מ או מיליליטר מה זה אומר?
    עכשיו שני העוברים עם הראש למטה אבל הם לא לוחצים על צוואר הרחם הרופא אמר שיש אי ספיגה או או ספיקה לא הבנתי רק שהעוברים לא לוחצים על הצוואר הם צפים.
    למה התכון ואיך אני יכולה למשוך את ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופא שלום

הוספת תגובה

• תאומים

ד''ר דורון רוזן
    30/12/2009

קיצור צוואר הרחם בהחלט מדאיג ומגדיל האפשרות ללידה מוקדמת בתאומים. החלטה על סוג הטיפול תלוי בגורמים נוספים כמו קיום צירים או לא ומחייבת הערכה מדוקדקת בהקדם האפשרי. מניח שרופאך ישלח אותך לבית חולים או מרפאה הריון בסיכון להמשך הברור ולפי זה להחלטה על מהות הטיפול. ברור שיש סיכוי שההריון ימשיך אך לפניכן צריך לנקוט בצעדים כפי שפורטו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופא שלום המשך

שרונה
    30/12/2009

רציתי לשאול הרופא שלח אותי לבית ונתן לי נרות אנדרומנטין למה הנרות מיועדות?
    וקבע לי תור אליו רק בעוד שבועיים.
    כמה זמן ההריון יכול להמשיך בלי שתהיה ירידת מים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטרין

ד''ר דורון רוזן
    31/12/2009

הוא פרוגסטרון.
    אין כל חובה שתהיה ירידת מים בשום שלב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו