חוסר דופק בבקשה תענה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר דופק בבקשה תענה
    ש
    31/12/2009

היי בבקשה תרשום לי את חוות דעתך, אני קצת חסרת אונים פה ומבולבלת:

לא יידוע לי מתי נכנסתי להיריון

מה שכן יידוע לי שבבדיקת אולטרסאוונד שעשיתי ב- 17.12.09 לא היה דופק לעובר כאשר גודל העובר היה 3.5 מ"מן.

ב- 20.12.09ביקרתי אצל רופא הנשים שלי אשר אמר לי שהוא מעריך שהתאריך ה- 5.11.09 מהווה את תאריך הווסת האחרונה שלי.

יחד עם זאת באותו תאריך ה-5.11.09 עשיתי בדיקת זקיקים כאשר גודל הזקיק היה 13 מ"מ ולאחר מכן ב- 8.11.09 עשיתי שוב בדיקת זקיקים וגודל הזקיק היה 16 מ"מ.

א. האם הגיוני כי אכן נכנסתי להיריון 5.11.09 (או יותר נכון האם זהו התאריך של הווסת האחרונה) עם גודל זקיק 13 מ"מ ועובי רירית 6 מ"מ???

ב. כיצד ניתן לבדוק בצורה יותר מדוייקת מתי נכנסתי להיריון?

ג. מה משמעות העיניין שאין דופק לעובר. חשוב להוסיף שב- 3.12.09 עשיתי בדיקת ביטא והתוצאה הייתה 7927, וב- 20.12.09 עשיתי שוב בדיקת ביטא והתוצאה הייתה 40000.

הערה חשובה נוספת היא שזהו היריון ראשון כאשר הפסקתי גלולות לפני כשלושה חודשים בחודש הראשון לא קיבלתי מחזור ובחודש השני נכנסתי להיריון.

כמו כן החל לי דימום קל מאוד ללא כאבים - מה זה אומר?

מחכה לתשובה ותודה מראש

ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר דופק בבקשה תענה

הוספת תגובה

• הריון

ד''ר דורון רוזן
    31/12/2009

הסיפור מורכב ומסובך אך המסקנה פשוטה: לבצע עוד בדיקה עכשיו כשחלפו 210 ימים נוספים ובכל מקרה חייב להיות דופק. הדימום מכל מקום אינו סימן טוב אך גם אינו מחייב לרע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו