שלום ד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר
    נירה
    03/01/2010

שאלה חשובה,
    אני נמצאת בשבוע החמישי, עוד יומיים בשבוע השישי.
    אני אדם בריא, מלבד רגישות ל-G6PD.
    האם חשוב להתחסן לשפעת החזירים? אני שואלת משום שמצד אחד הרופא שלי אומר לי להתחסן, אבל מצד שני רופא של חברה שלי אמר לה שעדיף שלא להתחסן בשליש הראשון של ההריון. אז אני מבולבלת לגמרי....
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר

הוספת תגובה

• חיסון

ד''ר דורון רוזן
    03/01/2010

ההמלצה האמריקאית היא להתחסן בכל שלב שכן אין הוכחות לנזק מהחיסון בשום שלב של ההריון. ברור שמידת המידע שלנו וגם שלהם נמוכה שכן החיסון קיים רק זמן קצר ולא ממש נבדק בהריון או לגבי ההשפעות העתידיות אך אם נקיש מהחיסונים לשפעת רגילה (בסופו של דבר זו כמעט בדיוק אותה המחלה) המותרים בכל שלב של ההריון הייתי "הולך" עם ההמלצה האמריקאית ומתחסן מתי שאפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון

ד''ר דורון רוזן
    03/01/2010

ההמלצה האמריקאית היא להתחסן בכל שלב שכן אין הוכחות לנזק מהחיסון בשום שלב של ההריון. ברור שמידת המידע שלנו וגם שלהם נמוכה שכן החיסון קיים רק זמן קצר ולא ממש נבדק בהריון או לגבי ההשפעות העתידיות אך אם נקיש מהחיסונים לשפעת רגילה (בסופו של דבר זו כמעט בדיוק אותה המחלה) המותרים בכל שלב של ההריון הייתי "הולך" עם ההמלצה האמריקאית ומתחסן מתי שאפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו