מוצרים שפגו תוקף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרים שפגו תוקף
    נגה
    04/10/2007

אני מתארחת קבוע כל שבועיים לארוחה, אתמול נודע לי שישנם מוצרים שהמארחת משתמשת שהם פגי תוקף , מה הסיכויים
    שהם יכולים לגרום למחלות כגון :
    ליסטריה מונוציטוגנאז
    טוקסופלסמה גונדי
    סלמונלה
    אי קולי
    מס' שאלות בנושא:
    1)מה הסימפטמים במידה וכן נדבקתי במחלה זו ? אני מרגישה רק כאבי בטן אחרי שאני מתארחת
    2)האם המחלות טוסופלסמה גודני , וליסטריה מונוציטוגאז נמצאים רק בבשר ובדגים שלא בושלו דיים ? או שזה נמצא גם במוצרים שפגו תוקף ?
    3)האם יש בדיקות שאני יכולה לעשות כרגע כדי להרגע?
    עלי לציין שכל הבדיקות עד אתה יצאו טוב אני בשבוע 17 להריון, שקיפות עורפית, וסיקרת מערכות (שבמהלכה גילו cpc האם זה יכול לנבוע מכך?)
    סליחה על השאלות הרבות אני פשוט מודאגת
    נגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצרים שפגו תוקף

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    04/10/2007

את צריכה לצאת מהלחץ. ה-CPC לא נגרם מזה.
    מה הסיכוי שנדבק במשהו מהאוכל הנ"ל? לא יודע, אבל לא נראה לי סביר.
    אני מציע שתגשי לרופא/ה שלך, תעברו על הבדיקות שביצעת עד כה ותראו האם יש צורך או טעם לחזור על הבדיקות או להוסיף משהו.

נ.ב - אל תאכלי שם יותר, גם כשלא תהי בהיריון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

נגה
    05/10/2007

המוצר שאכלתי היה פג תוקף מלמעלה משנה
    זה היה חרדל, שהתמשו בו לסלט, התייעצתי עם הרופאה שלי , והיא אמרה שכעקרון משבוע 17 לא צריך לדאוג לגבי מחלות זיהמיות והפלות,כי בשבוע שכזה הסיכוי להפלות הוא קטן מאד , ומקסימום יהיה לי קלקול קיבה, האם נכון הדבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע נכון

ד''ר בני שכטר
    06/10/2007

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו