מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרים שפגו תוקףנגה04/10/2007
אני מתארחת קבוע כל שבועיים לארוחה, אתמול נודע לי שישנם מוצרים שהמארחת משתמשת שהם פגי תוקף , מה הסיכויים
שהם יכולים לגרום למחלות כגון :
ליסטריה מונוציטוגנאז
טוקסופלסמה גונדי
סלמונלה
אי קולי
מס' שאלות בנושא:
1)מה הסימפטמים במידה וכן נדבקתי במחלה זו ? אני מרגישה רק כאבי בטן אחרי שאני מתארחת
2)האם המחלות טוסופלסמה גודני , וליסטריה מונוציטוגאז נמצאים רק בבשר ובדגים שלא בושלו דיים ? או שזה נמצא גם במוצרים שפגו תוקף ?
3)האם יש בדיקות שאני יכולה לעשות כרגע כדי להרגע?
עלי לציין שכל הבדיקות עד אתה יצאו טוב אני בשבוע 17 להריון, שקיפות עורפית, וסיקרת מערכות (שבמהלכה גילו cpc האם זה יכול לנבוע מכך?)
סליחה על השאלות הרבות אני פשוט מודאגת
נגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר04/10/2007את צריכה לצאת מהלחץ. ה-CPC לא נגרם מזה.
מה הסיכוי שנדבק במשהו מהאוכל הנ"ל? לא יודע, אבל לא נראה לי סביר.
אני מציע שתגשי לרופא/ה שלך, תעברו על הבדיקות שביצעת עד כה ותראו האם יש צורך או טעם לחזור על הבדיקות או להוסיף משהו.
נ.ב - אל תאכלי שם יותר, גם כשלא תהי בהיריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
נגה05/10/2007המוצר שאכלתי היה פג תוקף מלמעלה משנה
זה היה חרדל, שהתמשו בו לסלט, התייעצתי עם הרופאה שלי , והיא אמרה שכעקרון משבוע 17 לא צריך לדאוג לגבי מחלות זיהמיות והפלות,כי בשבוע שכזה הסיכוי להפלות הוא קטן מאד , ומקסימום יהיה לי קלקול קיבה, האם נכון הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע נכון
ד''ר בני שכטר06/10/2007.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)