מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרא סאונד מכוון למוח העוברמורן11/01/2010
אני בשבוע 28+6, נמצאת במעקב הריון במרפאה להריון בסיכון גבוה. וזאת עקב מחלה שמלווה אותי מגיל 13. אני סובלת מ- היפו פארתירואידיזם. בעקבות זאת, הפנו אותי לעשות סקירה מכוונת למוח העובר.
הממצאים: מבנה מח תקין ללא עדות לדמם תוך מוחי סוטוטרת עדענות ותקינות, פונטנלה אחורית תקינה.
במהלך הבדיקה עיקום עצמות הגולגולת בלחץ קל של המתמר המתאים לקלציפיקציה נמוכה של העצם.
רושם לעצמות גלגלת וצלעות בעלי הד אקוגי דק מהרגיל.
עצמות ירך במבנה תקין. מבנה הלב תקין.
האם הממצאים האלה מעידים כי הבדיקה תקינה? מה המשמעות וההשלכות שעשויות להיות לממצאים אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע דילגתם עליי? ממתינה לתשובה
מורן13/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרא סאונד מכוון למוח העובר
ד``ר אריה לידור13/01/2010שלום לך מורן
אינני יודע מהו המצב המטבולי שלך מבחינת סידן זרחן וPTH. האם את מאוזנת? בכל מקרה לידיעה כללית מצב הסידן העוברי אמור להיות גבוה יותר מאשר זה האמהי באופן נורמלי וזה בתנאי וכל הנ"ל תקינים. במידה ולא, קיים סיכוי לחסר עוברי בקלציום היכול להתבטא בתמונה שתארת. אמליץ לך לפנות לברור אנדוקריני בנוגע למצבך המטבולי ובמידה ואינו מאוזן לאזנו בהקדם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירת מוח מכוונת לעובר
מורן18/01/2010שלום,
רמת הסידן היא 7.4
זרחן- 4.8
האם זה רמה מאוזנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)