מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחיצה ברחםurd12/01/2010
הריון שני עשיתי שקיפות עורפת שבוע 12+4 השקיפות יצאה תקינה אך הרופא גילה מחיצה ברחם,
לא היה בהריון ראשון ,
איך פתאום יש לי מחיצה ממה זה יכול לנבוע?
האם הדבר מהווה סיכון לעובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה אני מאוד לחוצה
urd13/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה ברחם
urd13/01/2010הבנתי שמחיצה ברחם היא מום מולד.
האם הגיוני שבהריון הראשון שלי הרופאים לא הבחינו בכך?
וכעת כן?
או שאולי זה בכלל לא מחיצה אלה משהוא אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה ברחם
וכעת כן?
או שאולי זה בכלל לא מחיצה אלה משהוא אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה ברחם בהריון
וכעת כן?
או שאולי זה בכלל לא מחיצה אלה משהוא אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה ברחם
לבנת14/01/2010רציתי רק לומר לך כמה מילים בקשר למחיצה ברחם
אני לפני שנכנסתי להריון גילו לי מחיצה ברחם שתפסה מקום די נכבד
וכבר יעצו לי לעבור נתוח
אמר לי אחד הרופאים הבכירים בענף תני לעצמך צאנס יש כ 40% שמחזיקות את העובר ו 60% מסתיים אצלן בהפלה שלא נדע . אולי את אחת מ ה 40%
התמזל מזלי ברוך השם ואני כנראה מ 40%
לא עברתי שום ניתוח ילדתי כבר 3 בנים והרביעי שלי בדרך
מה שרציתי רק לומר שאין מה להלחץ ולרוץ לנתוח ....
הכל מאת ה'
ואם עברת לידה אחת אז בכלל לא אמור להיות חשש לבאות , בכל אופן ככה נאמר לי
בהצלחה רבה
לבנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה.
ד``ר איילון לחמן14/01/2010שלום.
אכן קצת חריג למצוא מחיצה ברחם בהריון שני.יתכן והמדובר בקרומי השיליה היוצרים המחיצה. דרוש מעקב וUS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה בהריון
urd14/01/2010האם הדבר מהווה סיכון?
מחיצה/ קרום השיליה
כיוון שיש לי סקירה מוקדמת שבוע הבא ורופא רק עוד שבוע וחצי האם צריך להקדים?
לפי השקיפותניצפתה מחיצה העוברת מהדופן הקדמי לאחורי בחלק התחתון של הרחם
האם יש מקום לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה בהריון
urd14/01/2010האם הדבר מהווה סיכון?
מחיצה/ קרום השיליה
לפי השקיפותניצפתה מחיצה העוברת מהדופן הקדמי לאחורי בחלק התחתון של הרחם
האם יש מקום לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה ברחם ??? או קרום מי שפיר
ד''ר יואב פלד15/01/2010amniotic band ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה ברחם בהריון
urd16/01/2010לא amniotic band אלה נאמר לי רק מחיצה ברחם ע"פ תשובתו של ד"ר איילון לחמן אכן קצת חריג למצוא מחיצה ברחם בהריון שני.יתכן והמדובר בקרומי השיליה היוצרים המחיצה.
שאלתי את השאלה בדרך זו אינני יודעת מה זה amniotic band ,
שאלתי היא למעשה
האם הדבר מהווה סיכון?
מחיצה ברחם,
לפי השקיפות ניצפתה מחיצה העוברת מהדופן הקדמי לאחורי בחלק התחתון של הרחם
האם יש מקום לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
urd18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין ממתינה לתשובה דותה מראש
urd20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)