מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר שלום רב אני מפחדתשרונה13/01/2010
אני מתחילה שבוע 31 והרופא בדק אותי ואמר שיש לי פתיחה 2 ס"מ ושהצוואר מקוצר 1.7 מאוד נלחצתי מזה מה זה אומר?
וגם שיש לי אי ספיקה - העוברים זה תאומים לא לוחצים על הצוואר הם צפים
אני מאוד מפחדת שיקרה משהו דרך אגב אני לוקחת נרות אנדרומנטין למה הנרות ומה הם אמורות לעשות לי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 31.
ד``ר איילון לחמן14/01/2010לשרונה שלום.
אכן יש לנו קצת בעיה עם הפתיחה והקיצור של הצוואר.מטרת הטנדומטרין היא לצמצם הסיכוי ללידה מוקדמת.לא ציינת באם את במנוחה או במעקב בהריון בסיכון גבוה.זה חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום
שרונה15/01/2010אני אכן נמצאת בשמירת הריון מנוחה מוחלטת בבית.
ואני מטופלת אצל רופא פרטי.
מה הסיכוי שיעלה צוואר הרחם בחזרה ? האם יכול לקרות מצב כזה או שלא?
והרופא אמר שהוא לא מודאג מהפתיחה אלא מההתקצרות.
איפה אני יכולה לקרוא יותר על התקצרות להבין בדיוק מה זה.
וגם אמר שיש אי ספיקה שזה הרחם שלי שלא מסוגל לסחוב תאומים האם זה נכון?
ודבר האחרון עד בערך אפשר למשוך את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכנסתי ללחץ
שרונה16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לי על השאלה
שרונה17/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממתינה לתשובה תודה
שרונה18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום ממשיך, בבקשה תענו לי!!!!!!
אחת14/01/2010הדימום ממשיך לי והוא בהיר עם כמו הפרשה דלקתית כזו, אני צריכה רופא????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ד``ר איילון לחמן14/01/2010שלום. אם ממשיך הדימום גשי עכשיו להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)