שלום ד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר
    נירה
    19/01/2010

אני מתחילה היום שבוע 8. בשבועיים האחרונים היו לי מדי פעם בחילות, וגם כאבים, כלומר כל הסממנים הנורמלים לתחילת הריון. משום מה בימים האחרונים אני לא מרגישה שום בחילה ושום כאב. אני מרגישה רגיל לגמרי. האם זה הגיוני או שיש מקום לדאגה? האם עליי לבקש לעשות אולטראסאונד שוב פעם? (הפעם האחרונה היתה לפני כשבוע וחצי).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר

הוספת תגובה

• תוספת חשובה לשאלה

נירה
    19/01/2010

תוספת חשובה: שלשום קיבלתי חיסון לשפעת חזירים. האם יש לכך השפעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עניתם לשאלתי

נירה
    20/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני הריון

ד``ר אריה לידור
    21/01/2010

שלום נירה.
    תסמיני ההריון כפי שתארת יכולים להעלם כפי שיכולים גם לא להופיע כלל בכל הריון תקין.
    עקב השינוי שחשת בו בכל זאת אמליץ לך לבצע אולטרהסאונד להוכחת תקינות ההריון והמשך התפתחותו התקינה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו