טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מתחילה היום שבוע 8. בשבועיים האחרונים היו לי מדי פעם בחילות, וגם כאבים, כלומר כל הסממנים הנורמלים לתחילת הריון. משום מה בימים האחרונים אני לא מרגישה שום בחילה ושום כאב. אני מרגישה רגיל לגמרי. האם זה הגיוני או שיש מקום לדאגה? האם עליי לבקש לעשות אולטראסאונד שוב פעם? (הפעם האחרונה היתה לפני כשבוע וחצי). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נירה. תסמיני ההריון כפי שתארת יכולים להעלם כפי שיכולים גם לא להופיע כלל בכל הריון תקין. עקב השינוי שחשת בו בכל זאת אמליץ לך לבצע אולטרהסאונד להוכחת תקינות ההריון והמשך התפתחותו התקינה בהצלחה ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר