מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדיקות דם לשקיפות עורפיתאילנה20/01/2010
ד"ר שלום רב!
הנני בת 25, הריון ראשון, בריאה בדר"כ, ללא רקע אישי או משפחתי, כיום בשבוע 14+5.
בשבוע 11+2 ביצעתי שקיפות עורפית שיצאה תקינה והייתה בתוצאה 1:8600
לאחר 3 ימים ביצעתי את בדיקות הדם של השקיפות וקיבלתי תוצאה כדלקמן:
PAPPA-A 0.81*MOM
FREE BETA HCG 0.68*MOM
ׁהחישוב מתבסס על מדידת CRL 51.8 mm
nt 0.66*mom - החישוב מתבסס כנ"ל
הסיכון המשוקלל לפי גיל: 1:1300. הסיכון המשוקלל לתסמונת דאון המסתמך על גיל האישה, הבדיקות הביוכימיות והשקיפות העורפית nt הינו 1:460
אני מבחינה שהתוצאה נחשבת "תקינה" אבל למה הירידה הדרסטית ביותר (!!) בתוצאת הסיכון?? אני בחורה צעירה ובריאה... מה זה יכול להיות?? אני אני צריכה המשך בירור ??
אני לחוצה מאוד ונסערת מאז שקיבלתי את התוצאה... אודה למענה! בתודה מראש ובכבוד רב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכון עלה משמעותית
ד''ר דורון רוזן20/01/2010בעקבות בדיקת הדם שאיתרה מדדים המחשידים לבעיה. היתרון שבשימוש בשיטות שונות הוא יכולת לאתר בעיות ביותר מדרך אחת. ממליץ לשקל בחיוב דיקור מי שפיר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)