ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיסרי
    רווית
    22/01/2010

שלום רב,

רציתי בבקשה לדעת מהו פרק הזמן שדרוש להחלמה מניתוח קיסרי. האם למשל במקרה ומדובר בניתוח לא מתוכנן, יכול הרופא לאשר יציאה לכמה שעות הבייתה או שזה אסור בשום פנים ואופן?
    ממה סובלים אחרי ניתוח קיסרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• מנסיון אישי

אילה
    22/01/2010

תשובה לא מקצועית... רק מנסיון... כל אחת מגיבה אחרת, גם עניין של איך לוקחים את זה בראש.... אני עברתי את זה מאוד בקלות יחסית, כשההרדמה מתפוגגת כואב מאוד (ולא לוקחים משככים חזקים ...) אבל כמה שעות לאחר הניתוח (בערך 8-10) כבר קמתי להתקלח והתאוששתי לגמרי. בבוקר כבר הסתובבתי , היו כמובן כאבים מסויימים, אבל באמת שלא נורא. אחרי 5 ימים חזרתי הביתה, סחבתי, ועשיתי כל מיני פעולות שרצוי לא לעשות אבל זה בהחלט לא בלתי אפשרי.
    לעומת זאת אני מכירה בחורה או שתיים שנאלצו להתנייד בקלנועית אפילו חודש אחרי הניתוח... ובבי"ח ראיתי סביבי המון בנות שעברו קיסרי וחלקן הלכו זקוף בראש מורם, וחלקן.... בקושי ונאנחו כל הזמן.
    אני מניחה שכל אחת והמצב הפיזי שבו היא נמצאת (בכושר ? לא בכושר ?) והרוח (איך שתתייחסי לזה, ככה תרגישי... אם זה יראה לך סוף העולם... יהיה לך קשה יותר, אבל אם תקחי את זה בקלות ותדעי שהגוף מחלים בקצב שלו וזה עובר... אז אני מניחה שיהיה לך קל יותר). בכל מקרה - בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית החולים איננו בית כלא !!!

ד''ר יואב פלד
    22/01/2010

ניתן לצאת ולבוא
    רק צריך להודיע לצוות שאת יוצאת ולחתום על טופס מתאים
    לגבי ההחלמה ותופעות הלוואי יש להתיעץ עם הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו