האם לבצע מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לבצע מי שפיר
    נירית
    07/10/2007

שלום,אני בת 25 הריון ראשון,שבוע 22.לפני כשבוע וחצי עשיתי סקירה מאוחרת והתגלה אגן כליה מורחב 5.4/7.4 ועל כן הופניתי ליעוץ גנטי.בהתחלה היועצת אמרה שאין אינדיקציה לבדיקת מי שפיר אך כשהפניתי את תשומת לבה לכך שכתוב שיש לי ריבוי מי שפיר יחסי אז היא התייעצה עם מישהי ואמרה לי שבגלל שזה 2 ממצאים אז אני מקבלת מימון של הבדיקה וכן מגיע לי לעשותה אך כמובן שההחלטה היא שלי בלבד!יש לציין שגם הרופא שעשה את הסקירה בכלל לא ציין בפניי את עניין ריבוי מי השפיר והתייחס לכליות כממצא בודד. הרופא שלי בחו"ל ואין לי עם מי להתייעץ.. האם מומלץ לי לעשות מי שפיר? 220 מ"ל זה נחשב הרבה לשבוע 21+4?אם רני אעשה סקירה נוספת ואראה שהריבוי מי שפיר ירד או השתנו הנתונים זה אומר שיש פחות סיכוי?ועד איזה שבוע אני יכולה לעשות מי שפיר?אני מודאגת ובעלי בכלל לא.איך אני אחליט אם לעשות או לא? יש לציין ששקיפות+ חלבון עוברי תקינים לגמרי.בבקשה תעזרו לי להחליט.תודה רבה נירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לבצע מי שפיר

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    08/10/2007

ריבוי יחסי של מי שפיר הוא בעצם כמות תקינה ולכן מדובר בממצא אחד בלבד שהוא שכיח מאד ואינו מהווה אינדיקציה לביצוע הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    08/10/2007

ריבוי יחסי של מי שפיר הוא בעצם כמות תקינה ולכן מדובר בממצא אחד בלבד שהוא שכיח מאד ואינו מהווה אינדיקציה לביצוע הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו