ביוץ מוקדם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ מוקדם?
    טלי
    24/01/2010

שלוםרב,
    לפני כשנתיים היה לי דימום קל מאוד- הכתמה - מלווה בהפרשה צמיגה ביום ה-12 של המחזור ונאמר לי כי זה כנראה ביוץ (בצעתי אז בדיקות נוספות לשלול פתלוגיות). כעת, כעבור כשנתיים ביום ה8-9 של המחזור היתה לי הפרשה צמיגית קלה מאוד וביום העשירי החתמה דמית קלה אך הפעם לא ראיתי עם זה הפרשה נלווית (כלומר אולי היתה אך היה לי קשה לראות זאת כי ראיתי את הכתם אולי כמה שעות אחרי שזה קרה) - האם יתכן שזה שוב תוצר של ביוץ? ואם כן האם אכן מדובר כאן בביוץ מוקדם?
    ושאלה נוספת בהקשר זה: האם ביוץ ביום העשירי נחשב ל"ביוץ מוקדם" והאם בגילי – ארבעים ואחת- זה אינדיקציה לירידה בתפקוד השחלתי ובאיכות הביוץ (או שעדיין ניתן להכנס להריון, כי אין לי ילדים).
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ מוקדם?

הוספת תגובה

• ביוץ.

ד``ר איילון לחמן
    25/01/2010

לעידית שלום.
    קודם כל גשי להיבדק כדי לראות שהכל במקום.ביוץ מוקדם בהחלט יכול להיות תקין.לא כתבת גם מתי הגיע המחזור. המחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ.כך שגם יעזור בפיענוח התופעה. לגבי יכולתך להרות ניתן לודא הרזרבה השחלתית עי בדיקות דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו