דחוף - הפלה בכדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - הפלה בכדורים
    אילה
    25/01/2010

שלום
    האם מישהו /י שמע על הפלה בעזרת כדורים בשבוע מוקדם של ההריון ? מדובר בכדורים שמוחדרים לנרתיק ואמורים לגרום להפלה (במקום גרידה). ביצעתי את זה ביום ו' אצל רופא הנשים שלי באופן פרטי, היו כאבים חזקים, ודימום עם קרישי דם, אך ביקורת שנערכה אתמול יום א' העידה על המשך הימצאותו של שק הריון (עדיין ללא דופק). הרופא החדיר שוב כדורים, והפעם לא היתה כל תגובה למעט דימום לא רציני. האם זה תקין ? האם מקובל ? הטיפול הבא יהיה כדור "מתחת ללשון" ואם גם זה לא יצליח.... אאלץ לעבור גרידה.
    האם למישהו יש נסיון בזה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף - הפלה בכדורים

הוספת תגובה

• כדורי ציטוטק

לי
    26/01/2010

אהלן, לפני שלושה חודשים בשבוע 8 להיריון פסק אצלי הדופק לעובר ובמיון החדירו לי 4 כדורי ציטוטק כדי להפיל את העובר ולמנוע גרידה. אצלי חוץ מכאבי תופת כמו צירי לידה ודימום זה לא עשה כלום, ואחרי יומיים הכניסו אותי לעשות גרידה. כך שאני בכדורים האילו ממש לא מאמינה ואחרי הכאבים שעברתי אני יודעת שאם חלילה הייתי עוברת סיפור דומה לא הייתי מוכנה לכדורים אלא ישר לגרידה. שיהיה בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשתיכן ... אם הייתי יודעת.....

אילה
    26/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עשיתי הפלה באמצעות כדורים-

יעל
    26/01/2010

לי אישית זה לא עזר - 3 ימים טופלתי באמצעות הכדורים ולא התנקתי ברחם אז עשו לי בסוף גרידה - הכדורים גורמים לצירים וזה היה ממש כואב לי אישית אני מכירה כאלה שלא הרגישו כלום. אני הייתי בשבוע עשירי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו