סובלת מכל רגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מכל רגע
    אמילי ברגר
    26/01/2010

אני לקראת סוף השבוע ה14 להריון, ההריון תקין ע"פ הרופא, כולם מתרגשים, בעלי בעננים - ורק אני סובלת מכל רגע. החל מהשבוע ה6 להריון אני פשוט לא מתפקדת; מקיאה בלי סוף בוקר צהריים ערב ולילה, מחוסרת אנרגיות, לא יכולה לקום מהמיטה ולאחרונה גם מיואשת. לקראת השבוע ה13, אחרי הקאת דם מרובה והתייבשויות (קיבלתי 2 ל' נוזלים ביום) היו כמה ימים מאוששים בהם הייתי מקיאה רק בבוקר - חשבתי שזה הסוף... ואז הייתה רגרסיה למצב הקודם. שום תרופת סבתא לא עוזרת, שום דבר טבעי וגם לא פראמין שרשם לי הרופא (את הכדורים אני מקיאה והנרות לא עוזרים). זה פשוט לא נגמר ואני מלאה בחרדות שכך זה יהיה לאורך כל ההריון. כולן מדברות על כמה הן נהנות מההריון, על כמה זו התקופה המרגשת ביותר, נכון לכרגע זו התקופה הכי נוראית שעברתי בחיי ואני חסרת אונים. ייתכן שאין מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מכל רגע

הוספת תגובה

• בד"כ עובר בסוף שלישי

אילה
    26/01/2010

גם אני סבלתי מאוד, לא הקאתי דם... אבל הייתי חלשה/מותשת/עייפה ברמות מטורפות, בחילות מהבוקר עד הלילה, לא חשוב מה עשיתי/אכלתי/לא אכלתי.... הקאות.... המשכתי לתפקד בעבודה, זה הסיח את דעתי מעט :-) וביום בהיר אחד זה נעלם כמו שבא, (לא נחלש, לא בהדרגה, פשוט נעלם ביום אחד - ביחד עם הנפיחות בשדיים... שהמשיכו להתנפח מן הסתם, אבל בפחות "לחץ" מהחודשים הראשונים)
    תחזיקי מעמד... זו רק הדרך והמטרה שווה כל רגע :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו