פתיחת תפר של חתך חיץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת תפר של חתך חיץ
    לילי
    26/01/2010

שלום,ילדתי לפני 3 שבועות, עשו לי חתך חיץ ענק (ממש עד פי הטבעת), כמה ימים אחרי הלידה החתך נפתח לחלוטין. לקחתאי נטיביוטיקה שבוע כטיפול מונע לזיהום, הרופא אומר שזה יסגר לבד ולא מציע אף אפשרות אחרת, בינתיים החתך פתוח לחלוטין... אני דואגת מאוד הרי האזור תומך באברים פנימיים.
    אני גם לא מבינה איך החתך ייסגר מעצמו אם הוא עדיין לא נסגר במיוחד ששכבתי שבוע שלם אחרי פתיחתו וזה בכל זאת לא קרה.
    בבקשה בבקשה אם ידוע לכם משהו שיכול לעזור לי, אני לא מוצאת מידע בנושא בשום מקום, הצילו....
    מה אסור לי לעשות ואיך אני יכולה לזרז את איחוי החתך ואם לא איזה אפשרויות עומדות לפני?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחת תפר של חתך חיץ

הוספת תגובה

• חתך חיץ

ד``ר אריה לידור
    26/01/2010

שלום לילי.
    טבעו של חתך כזה אכן להסגר לבד. כדי לסייע לו יש לקחת אנטיביוטיקה למניעת זהום כפי שעשית ובנוסף אמבטיות ישיבה פעמיים ביום. גשי להבדק שוב כעבור שבוע . במקרים בהם אין סגירה עצמונית יש אפשרות לתפירה מחדש אך שוב רק לאחר בקורת הרופא המטפל שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו