קושי להכנס להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי להכנס להריון
    אורלי
    08/10/2007

שלום רב,
    אני ובעלי בני 32 ומנסים להכנס להריון כבר כחצי שנה.
    בחודשים האחרונים אני מרגישה שינויים פיזיולוגים מוזרים בגוף שלא הרגשתי בעבר. תחושה של כאבי מחזור לאורך כל החודש (שרירי בטן תפוסים). הייתי אצל רופא הנשים ולפי בדיקת האולטרסאונד לדבריו הכל תקין.
    אנו מקיימים יחסי מין בתדירות יום יומית בתקופת הביוץ אך לשווא.
    האם התחושות הן תופעות לוואי של הפסקת גלולות?
    אשמח לקבל את תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי להכנס להריון

הוספת תגובה

• לא ניתן לדעת

ד''ר בני שכטר
    08/10/2007

יתכן כי יש קשר לכך ויתכן בהחלט שממש לא.
    למה יש לך כאבים, קשה לי לומר בלי לבדוק אותך ויש סבירות גבוהה שגם אם אבדוק עדיין לא יהיה לי פיתרון.
    אז כך, שתאלצי להמשיך את המאמצים ואת המעקב של הרופא שלך ואני מקווה שתהרי בקרוב וגם תרגישי טוב יותר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי להכנס להריון

אורלי
    09/10/2007

ראשית, תודה רבה לך על המענה.
    האם יש דרך להגדיל את הסיכוי להכנס להריון? (תנוחות מסוימות? כמות פעמים בזמן הביוץ? דברים מסוימים שכדאי לעשות אחרי קיום יחסי מין?)
    אשמח לקבל את חוות דעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    09/10/2007

שלום אורלי!
    בתור התחלה צריך לראות האם ניתן לדעת מתי הביוץ אצלך (תוכלי להעזר ברופא/ה שלך לבדיקת הענין).
    כאשר את יודעת בערך מתי הביוץ, ניתן לקיים יחסי מין בתדירות של אחת ליומיים החל מיומיים-שלושה לפני ועד יומיים-שלושה לאחר מכן.
    אין תנוחה ספציפית, ויש כאלה האומרים שאם לאחר יחסי המין תשארי עם הרגליים למעלה (כדי שהזרע לא ישפך מיד החוצה) ואולי זה ישפר את הסיכויים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אך לא הבנת משהו בהודעתי

חן
    09/10/2007

ירדתי 40 ק"ג, אני לא שוקלת 40 ק"ג. אני שוקלת 80 ק"ג !
    אודה להתייחסותך, האם קיים ביוץ למרות שאני לא מקבלת מחזור והאם זה נורמלי שאני לא מקבלת מחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס, זו תגובה לד"ר שכטר שנכתבה כאן

חן
    09/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו