מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון חדשגליה28/01/2010
שלום אני לאחר הפסקת הריון ראשון שבוע מאוחר עקב ממצא מי שפיר.
לפני ההריון הקודם איך שהפסקתי גלולות 4 חודשים לא קיבלתי מחזור ואז קיבלתי פרימולוט נור שהביא את המחזור , עשיתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות ולאחר חודש נוסף נתן לי הרופא איקקלומין וכעבור עוד שני מחזורים(כלומר סהכ 3 מחזורים לאחר פרימולוט נור) נכנסתי להריון.
שאלתי היא אני לאחר האירוע העצוב הזה הלידה היתה לפני כחמישה שבועות. מתי אני אמורה לקבל שוב מחזור?במידה ואני לא אקבל מחזור ואעשה בדיקה לשלילת הריון, מתי עלי לפנות לברור?ומה אז יתכן ויתנו לי שוב פרימולוט נור?זה הגיוני מצב כזה שלא אקבל מחזור אחרי לידה אם אני לא מניקה(לקחתי כדורי הפסקת הנקה) וכן לא אהיה בהריון, עקב כך שלא קיבלתי 4 חודשים אחרי גלולות ואז קיבלתי פרימולוט?
יתכן כי שוב לא אקבל מחזור סתם(ללא הריון) אחרי לידה כמו שלא קיבלתי כמה חודשים ללא עזרה של כדורים אחרי גלולות?או שמא אחרי לידה המחזור אמור לשוב ואין קשר לאחרי גלולות שלא קיבלתי?כי אני מעוניינת מאוד בהריון מהר ובריא בע"ה(לא ידוע לי על שחלות פוליציסטיות קיבלתי איקקלומין כי הרופא אמר לחיזוק הביוץ דאז).
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוך
ד''ר דורון רוזן28/01/2010כל האפשרויות תתכנה ואין ברירה אלא להמתין בסבלנות. באם לא תקבלי מחזור תוך חדשיים מהפסקת ההריון פני לרופא בצורה מסודרת.
בהצלחה בפעם הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)