מתי יש ביוץ-איחור במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי יש ביוץ-איחור במחזור
    ניצן
    29/01/2010

שלום
    אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון
    8 שנים הייתי עם גלולות והפסקתי אותם בסוף דצמבר.
    מאז המחזור האחרון לא קיבלתי עוד מחזור ואני באיחור של 8 ימים עשיתי בדיקה אחת ביתית ויצא שלילי.
    אני לא בהיריון

רציתי לדעת איך אדע מתי אני מבייצת עם אין לי כרגע מחזור?
    האם אני יבייץ רק אחרי המחזור שיגיע?
    ואם הוא יאחר עכשיו חודשיים אז אין לי ביוץ ואין סיכוי להיכנס להיריון בחודשיים האלה?

ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי יש ביוץ-איחור במחזור

הוספת תגובה

• לגבי ביוץ

מיכל קסםהלידה
    29/01/2010

הביוץ קורה 14 יום לפני הופעת דימום, במידה ואין מחזור, ניתן לעקוב בעזרת אולטראסאונד האם את מבייצת, וכן יש בדיקות דם היכולות להעיד על פעילות הורמונאלית , ניתן לעקוב ע"י מדידת חום כל בוקר לפני ירידה מהמיטה , שיש שינוי ברמת החום הבסיסי זה יכול להעיד על ביוץ(לא כולל מחלת חום) רצוי בכל מקרה להתאזר במעט סבלנות , מאחר ורק הפסקת גלולות, יש נשים שלוקח להן מספר חודשים לחזור לפעילות רגילה, מתח מוגבר מפריע לפעילות הורמונאלית, רצוי לפני כניסה להיריון לבדוק שאת מחוסנת לאדמת, ולקחת חומצה פולית ,
    וברור שרצוי להיות במעקב רפואי, חפשי רופא נשים מקצועי סימפטי ורגוע שיעזור לך ,
    בהצלחה מיכל קאופמן מיילדת מוסמכת מנהלת קסם הלידה במושב אביגדור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו