תנועות העובר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות העובר.
    אפרת
    29/01/2010

שלום רב,
    אני בת 36 בקירוב, וכעת סיימתי את השבוע ה-29 להריוני השלישי (לאחר 2 הריונות ו-2 לידות תקינים). את תנועות העובר אני מרגישה באופן ברור, ובמהלך רוב שעות היום, אך לעיתים התנועות המורגשות הינן כמו תנועות עווית/פרכוס ומאוד מהירות, לעומת תנועות ברורות אחרות של הזזת איבר זה או אחר (כמו יד/רגל, ראש/ישבן).
    האם ייתכן שמשהו לא תקין ויש סיבה לדאגה, או שמא התנועות המהירות והקופצניות שמדאיגות אותי הינן נורמליות לחלוטין?
    (אומנם מאז ההריון האחרון שלי חלפו 7 שנים, אך אינני זוכרת תנועות מעין אלו).
    האם יש דרך לבדוק זאת? יש לציין כי שתי סקירות המערכות היו תקינות וכן בדיקת מי שפיר תקינה
    אודה לתשובתכם,
    אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות העובר.

הוספת תגובה

• תנועות עובר

ד``ר אריה לידור
    29/01/2010

שלום אפרת
    חשוב להרגיש בתנועות אותן אכן את מרגישה. קשה לאפיין את תנועות אלו ולומר מה תקין ומה לא. בכל מקרה אם את חשה בהפחתה בתנועות או לחלופין הגברתם בצורה קיצונית פני להבדק. ניתן לבצע אולטרהסאונד ולצפות במהלכו בתנועות ואפילו לבצע ניטור עוברי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

אפרת
    29/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו