מניעת הריון- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת הריון- דחוף
    תות
    30/01/2010

שלום, אני נוטלת כדורי מניעת הריון "מליאן" ,באופן קבוע אני נוטלת שני חפיסות רצופות ואז הפסקה למחזור, משאלה קודמת פה בפורום הבנתי שאין בעיה בכך, אך כרגע מחישובים שעשיתי יוצא לי לקבל מחזור אחרי 2 החפיסות הבאות ממש לפני פסח ואני לא רוצה להיות במחזור בחג (אנחנו דתיים) רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות, יוצא לי שאני צריכה לקחת שני חפיסות + עוד שבועיים מחפיסה שלישית כדי לקבל רק אחרי החג....האם זה אפשרי? או בעיתי? מה המקסימום שמותר לקחת רצוף? כמובן שחשוב לי מאוד לא לפגוע בבריאותי בשל כך....
    אודה על תשובה מהירה וברורה. (מחר אני אמורה לקחת כדור אחרון מהסיבוב הזה ,אולי כדאי לי לקחת עכשיו עוד שבוע ואז בסיבוב הבא גם להאריך בשבוע אחד? )
    תודה, ושבוע טוב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת הריון- דחוף

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?????

תות
    31/01/2010

....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי 3 חפיסות רצוף

ד''ר יואב פלד
    31/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו