מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי קבלת וסת כבר חודש וחציבת 3309/10/2007
שלום רב,
אני בת 33 , נשואה, נטלתי עד אוגוסט האחרון גלולות במשך 10 שנים
החלטתי להפסיק כדי לנסות להכנס להריון בחודשים הקרובים.
בשנה האחרונה רזיתי 40 ק"ג בעקבות דיאטה מסודרת ובפיקוח
הוסת האחרונה היה ב-22 באוגוסט
מאז לא קיבלתי וסת והמשכתי לקיים יחסי מין.
כמובן שעשיתי בדיקות הריון ביתיות (4 בטווחי זמן של משבוע לשבוע) ואני לא בהריון...
הבנתי שלגוף לוקח זמן להסתגל לאי נטילת הגלולות, מה זה אומר שעד שלא אקבל וסת למעשה אין תהליך של ביוץ בגוף? ואז בעצם אני נמצאת בימים בטוחים ולא יכולה להכנס להריון? (אני לא רוצה עכשיו להיות בהריון אלא רק בעוד קצת יותר מחצי שנה ולכן אני סבלנית..)...
אודה לתשובה מה עליי לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם09/10/2007לפעמים הביוץ מתעכב מספר חודשים לאחר הפסקה בנטילת גלולות.יש גם צורך במסת שומן מינימלית,כלומר במשקל מינימלי כדי לבייץ ויתכן ומשקלך הנוכחי הוא מתחת למשקל זה ואולי יש צורך לעלות במשקל ל46-48 קג כדי לבייץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך לא הבנת את שאלתי..
חן09/10/2007ירדתי 40 ק"ג, אני לא שוקלת 40 ק"ג. אני שוקלת 80 ק"ג !
אודה להתייחסותך, האם קיים ביוץ למרות שאני לא מקבלת מחזור והאם זה נורמלי שאני לא מקבלת מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת המשך
ד''ר בני שכטר09/10/2007שלום לך!
בתור התחלה כפי שציין ד"ר אבירם. לאחר הפסקת גלולות, תיתכן הפרעה ואי סדירות במחזור למשך מספר חודשים, ביחוד אם המחזורים לא היו סדירים גם לפני התחלת הגלולות.
ירידה דרסטית במשקל גם יכולה לגרום להפרעה הרומונלית.
כמו כן הרבה בעיות אחרות יכולות לגרום להפרעות.
לכן פני לרופא/ה שלך ותתיעצי איתם, ואם יש צורך בבירור הוא יתבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)