אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה
    ליזה
    31/01/2010

ילדתי בניתוח קיסרי לפני חודשיים מאז קיבלתי מחזור פעם אחת שמתי התקן מונה ליזה ודיממתי שטפונות הוחלט להוציאו מנעתי עי גלולות גלון שהבנתי שהם רק 85 אחוז ויש לי קליטה חזקה ומהירה עבר חודש מהמחזור ועדיין לא קיבלתי הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה שלפי US לא נראה לה שאקבל בימים הקרובים ואף נתנה לי כדורים לקבל מחזור משהו כמו פרימנול נור 5 ימים ואמרה שאקבל עוד מעט עם הכדורים השאלה שאלי היא האם יש סיכוי שאני בהריון וזה עלול להפיל את הולד? או שאם יש הריון הוא לא יכול להינזק עי הכדורים יש לי חשש כי פעם נקלטתי עם נרות להרון ואף גם נקלטתי לפעמים בסוף החודש יש לי פחד נוראי אבל מצד שני לא בריא עכשיו עוד ילד אבל אני לא רוצה גם להרוג ילד חס ושלום מה הרופא אוצר אולי להמתין לוסת או מה?

אשמח לקבל תשובה מהירה תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

• הקפצה

ליזה
    31/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכדורים לא יכולים לגרום נזק לעובר

ד''ר יואב פלד
    31/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו