התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    שיר
    01/02/2010

בוקר טוב
    בת 35, שבוע 2+16 (לפי מחזור אחרון) ו17 לפי סקירת מערכות .
    רציתי לשאול שתי שאלות:

1) כל בדיקות הא.ס עד שלב זה נעשו וגינלית (שבוע 5, שבוע 8-לבדיקת דופק, שבוע 12- שקיפות עורפית ושבוע 16- לסקירת מערכות) מתי הבדיקות א.ס נהיות בטניות?? יש לי בדיקה נוספת בעוד שבועיים (שבוע 18) האם גם זו תהיה וגינלית?

2) מהיום הרופא שלי ביקש שאתחיל שני כדורים חדשים הראשון-פולקס (ברזל+ח.פולית) והשני ברזל+פמינה של אלטמן . מבדיקות הדם שעשיתי לפני כחודשיים לא היה שום חוסר בברזל, לכן אני לא מבינה מדוע 2 כדורים לברזל? (לטענתו ככל שמתקדם ההריון יש צורך בתוספת ברזל), מה דעתך? האם עודף ברזל יכול להזיק?

תודה מראש,

והמשך יום נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• תגובה לשיר

ליבי
    03/02/2010

היי שיר,

אני בשבוע 27 וחוץ מבדיקת דופק בשבוע 6 לא נבדקתי וגינלית

גם שקיפות היום וסקירה מוקדמת עם הטכנולוגיה החדשה עושים ביטני לדעתי הבדיקה הבאה ביטנית

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

ד``ר אריה לידור
    03/02/2010

שלום שיר
    מעתה והילך האוטרסאונד הוא בטני. לגבי הברזל אינני יודע מהו ההמוגלובין שלך. בד"כ אין צורך בתוספת ברזל כאשר ערכי ההמוגלובין תקינים. ברזל יכול לגרום לעצירות או לשלשול.
    בדקי את רמות ההמוגלובין שלך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו