מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק הריון ללא שק חלמון עם בטא > 3800מקווה ומצפה ל01/02/2010
שלום רב
הסיפור אצלי קצת סבוך
מחזור אחרון 30 לנובמבר עם מחזורים לא סדירים (PCO)
ב 10 לינואר בטא 0
ב 17 לינואר בטא 23
ב 19 לינואר בטא 66
ב 28 לינואר בטא 3800
יש הכפלות של 2.5
אך בתאריך 31 לינואר נצפה שק הריון בגודל 12 מ"מ אך לא נצפה בתוכו שק חלמון
חייבת לציין שאין לי דימומים והכל תקין בבדיקות הדם הכלליות שנעשו לי.
מהו שבוע ההריון לפי גודל השק הריון?
אני קוראת ברשת שלראות דופק אפשר גם בשבוע 7 וזה תקין לחלוטין אך מצד שני יודעת שניתן לראות דופק כשהבטא מגיעה ל 15000 ואצלי היא בטח קרובה לזה לפי ההכפלות אך עדין לא נצפה אפילו חלבון עוברי.
האם ברמת הורמונים כאלה תקין לראות שק הריון ריק?
ובעיקר השאלה הגדולה האם הנתונים שהצגתי מעידים על בעיה שיש לעקוב אחריה או שניתן לומר שפשוט צריך להמתין ועדין הנתונים לא מעידים על בעיה.
בעיקר לחוצה כי נוסעת מחר לשבועיים וחצי בתאילנד ורצה לנסוע עם ידיעה שהכל בסדר ופשוט צריך להמתין בסבלנות.
מקווה שאקבל תשובה מפורטת שתסביר את הסיבוך שתיארתי
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
מקווה ומצפה ל01/02/2010חשוב לי לדעת איפה אני עומדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסעי לתאילנד
ד''ר יואב פלד01/02/2010לא לשכוח ביטוח רפואי לנשים הרות
קרוב לודאי שהכל בסדר
שתחזרי בצעי סונר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)