מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון צעיר וכמה שאלותשמרית01/02/2010
שלום רב
אני בת 27 וגיליתי שאני בהריון בשבוע שעבר לאחר שנה של נסיונות (ביצעתי בדיקה ביתית)
יש לי שחלות פוליציסטיות אבל ביוצים סדירים.
וסת אחרונה היתה ב-25 לדצמבר והביוץ (ע"פ מעקב זקיקים) ב-13 או 14 לינואר.
יש לציין כי המחזורים שלי ארוכים, בערך 35 יום בממוצע.
כמה שאלות:
1. באיזה שבוע אני?
2. מתי ניתן לראות שק הריון ודופק.
3. הרופאת משפחה שלחה אותי לעשות בדיקת HCG, B12 וספירת דם - האם יש לצום לפני הבדיקות הללו?
אשמח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 4
ד''ר יואב פלד01/02/2010עוד שבועיים
לא צריך צום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בטא מהיום
שמרית03/02/2010תודה רבה!
תוצאות BETA-HCG מהיום: 4767
האם תקין? האם תואם לשבוע ההריון שציינת?
יש לי תור לרופא נשים בדיוק לעוד שבוע, האם יוכלו כבר לראות משהו עד אז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ולשם הבהרה
ענת03/02/2010באשר לשלב ההריון.
על מנת להיות בטוחה בעניין השימוש בטיפות אלה למשך שבועיים ובהמשך בכלל - מאיזה שבוע השימוש ייחשב בעייתי יותר/יצריך זהירות רבה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב טעות במקום ההודעה-תקלה מוזרה
ענת03/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
שמרית06/02/2010יש לי תור לרופא רק ב-15 לפברואר ואני רוצה לוודא שהכל בסדר עד כה.
אשמח אם תענו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בטא מהיום
שמרית03/02/2010תודה רבה!
תוצאות BETA-HCG מהיום: 4767
האם תקין? האם תואם לשבוע ההריון שציינת?
יש לי תור לרופא נשים בדיוק לעוד שבוע, האם יוכלו כבר לראות משהו עד אז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
שמרית03/02/2010אני רוצה לוודא שהכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים
בקה03/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)